Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » OT-s rendszám? (többi len )

OT-s rendszám? (többi len )

Figyelt kérdés
ismerősömnek van egy több mint 30éves autója és azt akarja OT-s rendszámozni ,de nem hiszi el hogy az utolsó csavarig olyannak kell lennie mint 35 éve ahogy kijött a gyárból ,most vagy én vagyok eltévedve vagy ő? mert mondja, hogy mit tom én honnan szedett szőnyeget bele + xenon van benne .Szerintem így esélytelen az OT vagy nem ?
2012. febr. 12. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Te vagy közelebb a valósághoz.

[link]

2012. febr. 12. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
mar ne haragudj meg de a baratod ritka hulye lehet hogy 35eves autoba xenon-t tesz........a lampa foncsora,kikepzese,meg igazabol semmie sem alkalmas a xenonhoz,meg egy 35eves autoba ne tegyunk mar xenont....foleg amit OT-ni akar az ember.......es valoban az OT-hez a gyari allapot szukseges,es az OT rendszamot mindenfele szir-szarra nem adjak meg csak azert mert elmult 30 eves........
2012. febr. 12. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A vizsgálat és a kérelem díja nem kis pénz lehet.
2012. febr. 13. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Javaslom inkább a kedvezményes veterán biztosítás megkötését (25 év feletti autóknak, nem olyan szigorú feltételekkel). Ha érdekel, megírom itt a teendőket.
2012. febr. 14. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!