Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi km után következett be...

Mennyi km után következett be a legelső meghibásodás, a vadonatúj autódon?

Figyelt kérdés
Nem kopó alkatrészekre gondolok, hanem olyanra, aminek sokkal tovább kellett volna bírnia, mint ameddig bírta. Típust is írjatok.
2012. febr. 12. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nissan Almera, 160 ezernél járunk és még filléres kopóalkatrészeken és olajcserén belül nem volt vele gond!
2012. febr. 12. 12:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, japán autóknál ez nem ritkaság.
2012. febr. 12. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Most 10 éves a suzuki swiftem.Újkorában vettem.Most van benne 165ezer Km.,de olajon,szűrőkön,kopó alkatrészeken kivül soha nem kellett benne cserélni semmit.

Egy párszor össze tőrtem,mindig más hibájából,így már addig megtartom mig szét nem hullik.Mivel értéke már nem nagyon van.

2012. febr. 12. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

A Ford focusoknak az elektromos kábelezésével lesznek gondok. Itt csinálták a fő kábelkorbácsok jelentős részét Magyarországon minimálbérért.

Konkrétan Szolnok mellett.

Hozzá nemértők öregasszonyok meg a helyi kisebbség olyan munkatempó körülmények és hajtás mellett hogy ha emiatt visszarendelik az összes ford focust azon se lepődök meg.

Egy mai autónak nagyon fontos részét teszi ki a fejlett villamosrendszere. Motorelekrtonika világítás abs asr biztonságiberendezések stb.

Arról nem beszélve hogy leéghet az egész kocsi is.

2012. febr. 12. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!