Meddig kell töltenem az akumulátort?
Figyelt kérdés
Van egy IV golfom, aminek az aksiját ugy nézz ki leszívta a hideg, sajna kint állt a szabadban, jó pár napja. A kérdésem az lenne ha most neki állok tölteni mennyi ideig kell hogy rajta legye, ebben a hidegben a szabadban lehet töleni?..nem lesz baj? ...jó lenne ha minél hamarabb levehetném mert mára van megbeszélve a vizsgáztatása:s2012. febr. 9. 11:54
1/3 anonim válasza:
szia rég töltötem aksit,felrakod tölteni én este raktam fel másnap reggelre nekem volt peszeget tudod bugyborékolt rendesen .beraktam olyat katant ugy fel volt töltve elsöre bumm indult .1 hétig jo volt gond nélkul,aztán megint még egyszer rá untam..vetem egyet.
2/3 anonim válasza:
Bent a lakásbab töltsed 20-24 órát.Én is így jártam tegnap előtt teljesen lemerült.1 napig töltöttem aztán pöccre indult,sok sikert:)
3/3 Ágh Ferenc válasza:
Ha töltővel csinálod, akkor is kell két három óra, főleg ha régebbi (3 évnél idősebb)! Ha benne hagyod az autóban és úgy töltöd( persze kábel levéve), akkor egy óra múlva megnézheted, hogy indít-e. Ha van a töltődön műszer, akkor kezdetben 8-10 A áramot is mutathat, ami később visszaesik 2-4 A közé. Annál jobb az akkumulátorod minél kisebb ez a töltőáram a vége felé, de persze ehhez lehet, hogy fél nap is kell! Egyébként a hidegben való töltés nem árthat, hisz töltés közben valamennyire melegedni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!