Lehet-e 50000ft-ért olyan 50 cm3 motort venni amivel úgy kihúzhatok egy évet hogy nelesz műszaki hibája és hogy jol guruljon?
Yamah Aerox 50cm3- tuninggal , variátor görgő, Malossi henger, Gianelli dob 130-km/h. Kb 150-től lehet ,gyors motorokat venni ,de lehet szét vannak hajtva . Ha vásárolni mész vigyél magaddal szerelőt. inkább neki adj 3000-et ,mint
javításra a gatyádat.
Jó magasra dobtad a labdát.Talán még egy tuning Simson jöhet szóba leginkább.Bár ebből is ritka az 50ezres,de elvétve van egy "okos" ember aki nem ért az árakhoz.Ha jó állapotban van és nem gyilkolod szét,akkor tovább is húzza egy évnél.
Egyébként a 60-70 köbcentis Simsont tartanám reálisnak.Azok igen jól mennek,az én 60-as 4 sebességesem közel 90-et tudott.Én 65 ezerért vettem....
Magyarul köss kompromisszumot,mert ezt így nagyon nehéz lesz.Vagy adj lejjebb az igényekből,vagy spórolj még egy kis pénzt.
Boccs ha félre értelmeztétek de ez két külön kérdés volt!!
Az 1.Lehet-e 50000ft-ért olyan 50 cm3 motort venni amivel úgy kihúzhatok egy évet hogy nelesz műszaki hibája és hogy jol guruljon?
2.Van e olyan 50cm3 motor ami 85 km/h-is tud menni?
:) :)
50-ért senki nem garantálja neked, hogy a motorral semmilyen gond lesz. ennyiért azért leginkább csak roncsokat kapni.
egy Aerox gyárilag is megy 90-100-t
# 2/
130 50 ccm-ből, ó, hát hogyne... És mennyi ideig bírja ezt széthullás nélkül, 50 km-t?
50 ccm-ből van olyan motor(ocska), ami tud 85-öt menni, de NEM HOSSZÚTÁVON, ez a végsebessége és kb. 60-65 az utazója.
Az ilyen tunninggépek velejárója, hogy kihozzák belőle a maximumot és arányosan minnél jobban ki van hegyezve annál több szervízt igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!