Milyen autó a C Corsa? Kis autón gondolkodom, ami rugalmas, megbízható, és 2, vagy esetleg 3 fős kis családnak elég.1.2 és 1.4 C Corsát nézegettem, vagy Suzuki Ignis tetszik még. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Melyiket vennétek? Előnyök, hátrányok? 8-10 évesek közt találni még megbízható példányt vajon?2012. febr. 8. 21:18
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hasznos infó, feljegyzem:) Bár az 1,0-ás motortól kicsit idegenkedek, főleg hogy vidékre járásra a bp-szeged táv autópályán lenne megtéve havi 1x oda-vissza:)
Az Ignisre mit mondasz?
2012. febr. 12. 23:38
12/13 anonim válasza:
Corsában az 1,0-ás motor kicsike. Minimum 1,2 vagy 1,4! (megbízható autó amúgy)
Ignist véletlenül se vegyél. Kényelmetlen, instabil + prolinak nézik benne az embert!
13/13 Napkiraly válasza:
Suzukim nem volt. 1.0 C corsával megtankoltam pest megyében reggel 8kor, felmentem a pályára, lementem Szegedre 150nel, elintéztem a dolgom, visszamentem ugyanarra a benzinkútra (nem teli tankoltam) délben, a kutas meg csodálkozott hogy már megint ott vagyok :) Ha havi 1-2x autópályázol az 1.0 elmegy, ki lehet bírni, xarul gyorsul de azért ajánlom mert abból van keveset futott, az vesz nagyobb köbcentist aki használni is akarja. Akinek meg alapmodellre futotta, az nem autókázik annyit. Beltér tágas, igénytelen. Esetleg ajánlom az ülésemelős változatot, kényelmesebb mint a nem állítható magasságú üléses. A kompromisszumokat meg el kell fogadni, tenni bele egy gyári blaupunkt rádiót (vaterán fillérekért kapni) és élvezni a zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!