Norbiface kérdése:
Veglegesen kivont motor vizsgaztatasaril vki?
Figyelt kérdés
Van egy suzuki drz-m.veglegesen ki van vonva de szeretnem ujra gorgalomba helyezni.hobbi celra hasznaltam.mivel kell felszerelnem a vizsgara?2012. febr. 6. 11:52
1/3 anonim válasza:
A véglegesen kivonást szerintem már nem lehet visszacsinálni. Azért végleges. Mert ugye létezik ideiglenes kivonás is, azt minden további nélkül újra lehet használni, némi papírozás után. Sőt én úgy tudom, hogy forgalomból végleges kivonásnak feltétele, hogy legyen igazolásod egy hivatalos bontóból, ami tanúsítja, hogy leadtad az autót, és ők szabályosan szétszedik, megsemmisítik. Tehát az a motor, ami Nálad van, már fizikailag sem létezhetne, ha ki lett vonva véglegesen. De papíron TUTI, hogy nem létezik, és sajnos nem is fog soha, akármit csinálsz:(
2/3 A kérdező kommentje:
Vissza lehet helyezni azbiztos.mar az okmanyirodat is hivtam.arra lenbek leginkabb kivancsi h az ujravizsgazashoz mivel kell felszerelni a motort...
2012. febr. 6. 13:40
3/3 anonim válasza:
Magán a vizsgán a műszaki állapot számít:
-jó fékek
-jó gumik
-működő irányjelzők
-jó világítás (féklámpa, tompított, reflektor)
-jó felfüggesztés/lengéssillapítás
-jó kormánymű
-meg nem tudom motornál mérnek-e károsanyag kibocsájtást, de ha igen akkor annak a motor típusának megfelelő gyári értéket kell hozni
A forgalmoban használathoz vannak kötelező tartozékok, ezek:
-A típusú elsősegély csomag
-izzókészlet(kicseréléshez szükséges szerszámokkal együtt)
-ebben nem vagyok biztos, de legyen nálad láthatósági mellény is
-bukósisak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!