Nincs fűtés a kocsiban, mi lehet a baj? (többi len )
Figyelt kérdés
termosztát csere megvolt , rendszer átmosva, hűtővíz van,légtelenítve, minden vízcső meleg szóval víz mindenhova eljut ( szerintem )
most már csak a fűtőradiátor csere maradt ? Az megoldaná a problémát ?
2012. febr. 3. 16:51
1/6 anonim válasza:
MEG!
(Kocsiszerelö és karbantartó)
Jani bá.
2/6 anonim válasza:
1 válasz író vagyok, cserélje ki a fütöradiátort és ha jól be szerelte müködnie kell egy jó tanács ha ki cserélte max 1-2órát hagya hagy fütse fel a gépjármüt
3/6 A kérdező kommentje:
és ha megkérdezhetném az az 1-2 óra járatás miért kell ?
2012. febr. 3. 17:24
4/6 anonim válasza:
futő radiátor lehet .mielőt azt cserélteted le...ellenőrizd le a bistositokat .és a reléket a motornál ,mert egy radiátor csere nagy melo...van le kell szedni a muszer falat az meg szar mert utána sok esetben recsegő zaj marad ha viszateszik ...!
5/6 anonim válasza:
Hogy mi ért kell az 1-2 óra jàratàs amùgy elèg 30-45 perc is azèrt ajànlom mert mig ez füt az idö alatt ha valami komplikàció fel lépne mèg akor ki lehesen javitani a hibàt ès ha règ volt müködö fütès a kocsiban jobb ha meggy hogy a fütès az ègèsz rendszeren àtt meggy ès ha nem furàn zug akor tökèletes màr csinàltam egy jó pàrszor sok türelem kell a müszer fal ki szerelèsèhez.
6/6 anonim válasza:
fütéscsapot is ajánlott megnézni, rendesen átengedi e a hütöfolyadékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!