Milyen autót használt ajánlotok max 300ezerért?
Figyelt kérdés
Szempont,hogy ne legyen túl gyenge és ne nézzen ki bénán.2012. jan. 30. 16:36
11/18 anonim válasza:
Hogy vigye el szervízbe, ha még meg sem vette? Inkább vigyen magával szakértőt. 300e forintért igenis lehet kapni autót és még nem is rossz állapotút. Öreg lesz, de megy. Lehet, hogy 2 év alatt leamortizálod, de lesz egy kocsid.
12/18 anonim válasza:
Olvasd el a 6-os véleményét igy igaz, nekem croma van 2.0 benzines igaz még karburátoros 8l de igen megy rettenetesen kényelmes uj kuplung stb. annyi a baja ,hogy a tavasszal küszöböket kell megreparálni elakarom adni mert nekünk nagy de igen sajnálom/ és nem igaz,hogy olcson öreg autot nem érdemes venni/
13/18 anonim válasza:
ui. igaz,hogy nem "hölgy" tulajtol vettem de tényleg egy szegedi dokié volt nem agyonstrapált valos kilométerrel
14/18 anonim válasza:
Én egy ilyet ajánlanék 300-ig: [link]
16/18 anonim válasza:
Opel Astra.Akár 400.000 km is fut,nem lassú 6.5 liternél sosem fogyaszt többet,alkatrész fillérért.1993-94-es évjáratút lehet kapni 300 ezerért,viszonylag jó állapotút.Suzukit inkább ne.
17/18 anonim válasza:
Swift megölhetetlen kilométerek szempontjából. Fogyasztása megfizethető, nem is túl gyengusz. Összehasonlításként egy 1.3-as swift fogyaszt mondjuk 6,5-et, addig egy astra 1.4 a nehéz testével akár 8-9 is lehet. Persze ha elromlik valami érzékelő, akkor a swift fogyasztása is meggajdulhat, de ez minden kocsinál előfordul. Ha nem akarsz fizetni üzemanyagra, akkor dízelt ajánlok, mondjuk 1.0 turbódízel chadare
18/18 anonim válasza:
Lada 2017 1005 L 200.000.- kb , és 1LADA SE NÉZ KI ROSSZUL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!