Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt kocsikat...

Milyen használt kocsikat ajánlotok (lent)?

Figyelt kérdés
Most lesz meg a jogsim hamarosan és kéne egy kocsi amivel közlekednén...amik számítanak: olcsó legyen kicsi a fogyasztása ne kelljen hetente szerelőhöz járkálnom vele...egy olyan 250-et tudnék rá szánni
2012. jan. 29. 17:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nekem volt passat -om malac orru 1.6dizel de az 19 tdi ugyan anyit eszik lényeg 1.6 dizel turbos 4.5 liter dizelt eszik meg .mikor meg vettem 65 literes a tankja 1hét után elvitem szerelőhőz néze meg menyi van benne mert sokat vezetem napi szinten 100 150 km et.azt mondta több mint félig van még.néz utána neten én most is full bolond vagyok értuk !motorikusan vezérmut cseréltem olajat gázolaj olaj szurő fékek tárcsa fék pofa enyi baja volt gumi ami kell.és bevallom egyszer mentem velle 205 km sebeséggel. volt még opel astrám 93 as 1.7 dizel 5liter gázolak 100-en.max sebeség 160 -170 de motor baj nincsen vele .
2012. febr. 3. 15:35
 22/23 anonim ***** válasza:
A benzin a múlté! :)
2012. febr. 3. 18:19
 23/23 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam a multé,de drága és minden benzines kocsi 6liter felet van kezdődik . ezt ti is tudjátok jol.

gázolaj drága magyarországon de öszintén kevesebet eszik..és tovább érunk el vele.

km -ben értendő.

de aki tényleg dizeltől is többet akar menni km -ben értendő. annak jo a gpl azzaz gázos kocsi.

szoktam nézegetni őket és 230 240 ft egy liter gáz.

és egyes kocsik tele tank benzin...tele tank gáz és 1200 --1300 itt elmenek simán kis benzin bemelegedni majd átkacsolsz gázra töbet eszik gázbol 2 literrel ,,de kit érdekel mikor 230ft.anyi a trukk benne ha veszel.

nagy kocsit ne vegyél mert már nem gazdaságos .100 km -en 10 liter 15 liter gázt eszik.vannak 20literes fogyasztásuak is..már nem szabad.

kicsi kocsi suzuki vagy golfok stb...nagy kalibert nem kell venni gázzal.

2012. febr. 4. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!