Skoda 120 L vélemények? Akinek volt ilyen autója, legyen szíves írja le a tapasztalatait erről az autóról.
2012. jan. 29. 11:13
11/27 anonim válasza:
A víz felforrása ellen egyetlen jó módszer van a utastérből kapcsolóval kapcsolható ventilátor, aminek gyakorlatilag egész nyáron mennie kell.
De amúgy egy favorit sokkal jobb választás.
12/27 anonim válasza:
Azért lassú mert nem lehet vele előzni még akkor sem gyorsul ha egyedül ülsz benne. Amúgy ezek már szinte mind voltak munkás autók is. Ha utastérben meszet, gipszet vagy hasonlót találsz még ha apró foltokban is akkor az erre biztos jel.
13/27 anonim válasza:
Nem lehet vele előzni?? Nekem anno az M7-esen rendszeresen sikerült, nem is keveset, de az egy jól összerakott Skoda volt.
14/27 anonim válasza:
fater 20 éve nyúzza a skodát 8 éve felújította teljesen a motorját és a kasznit mindenhol az ég világon semmi baja nem volt ezután és laza 100-as az utazója 140-et viszi semmi gond nincs vele jól húz dinamikusan megy szép csendes motor plusz még összerakott egy másik motort is ha ez cserés lenne de neki ez a kocsi az élete a legjobbat hozta ki belőle ja és mellesleg hófehérre is lett fényezve az egész és nagyon jó autók szeritem :D
15/27 anonim válasza:
Több Skoda is volt a családban és később nekem is volt sajátom.A vízforralás valós probléma lehet abban az esetben , ha gagyi alkatrészeket építünk be a verdába , a termosztátra,ventilátorkapcsolóra , hengerfejtömítésre gondolok.Probléma lehet még a reggeli hidegindítással ha a karbiból elpárolog a benzin reggelre , mert a fedél a kontár szerelés miatt eldeformálódott.Egyébként ezen a típuson nagyon jól megtanulhatsz vezetni és autót szerelni is.Nagy komfort érzetre ne számíts , gondolok itt a menettulajdonságokra , fűtésre ,kényelemre de azért sok sikert.
16/27 anonim válasza:
Skoda 120L első autóm volt. Lassú volt? Lehet. Forralta a vizet? Soha. Javítása filléres volt. Az enyém kicsit sokat fogyasztott mert Samara karbi volt rajta. Mindig indult és sosem hagyott cserben! Imádtam.
17/27 bedixx válasza:
Hali!! szerintem ha kezdő autónak veszed ne törődj vele mit mondanak ha amúgy tetszik ,vedd meg és inkább a a műszaki állapottal foglalkozz ,nekem is volt a sétálás (eleje )valós .Víz forr megvolt nekem is ,de csak tudd ha autót veszel ,soha nem lesz olyan hogy minden patent ehez is hozzá kell szokni hogy mindig van kiadás aki meg megmaradt a Skoda 120l-nél csak sajnálni tudom ha elhiszi hogy milyen jó kocsija van meg tuti +140:) persze 10 percig .50-100e között guruló autó ez a lényeg ha felfutsz egy szegélyre ,meghúzod az oldalát vagy a busz letépi a viszpill. nem kapsz agyvérzést hogy a pl:a fényre sötétedő elektromos fűthető viszpill.20-30e ezért a jó öreg Skoda 120 kap egy *asza fényt!Egy szó mint 100 szerintem indulónak jó kis vas de ma már nem csajozós kategoria!Sorry
18/27 bedixx válasza:
Hja a víz a Balcsis nyaralásnál volt , a termosztát ment tönkre tizen éve ...haverral csavarhúzó "kiheréltük " víz pótlása mert meg is főzte a mocit + 1cs őrölt bors így is jártam vele késöbb eladtam persze elmondtam semmi gondom nem volt vele a mostani autómnál csak a hengerfej töm kb 40Pista és valszin.1 szem borstól beomlana minden tech. !Ez van :)
19/27 anonim válasza:
Édesapámnak volt valamikor a 80-as évek végétől kb: 95- ig. Ha odafigyelsz rá akkor nincs vele gond. Nem szabad széthajtani (ez nem versenyautó) meg a vízre odafigyelni!
20/27 pucuka69 válasza:
10 éve az első saját kocsim volt. Én szerettem de kirohadt alólam. Fillérekből lehet szervízelni. Az orr könnyűségét úgy oldottam meg, hogy rugós szaki kivett az első rugóból, így lejebb ült. És tettem bele 20kg súlyt,klasszisokkal jobb lett az útfekvése. Most favoritom van,ezt is szeretem,de ennek nincs az a varázsa. Ennek is olcsó a javítása,de kezd ez is kirohadni alólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!