Nagyon durván pang az autó piac?
Mostanában sokat nézegetem a használtautó.hu-t és nagyon olcsók az autók, amiket 1 millió körüli árra tippelek azok 7-800 ezer forintokért vannak meghirdetve.
Más is észrevette miylen olcsók?Na meg csomó autónál úgy végződik a hirdetés szövege,hogy a végtörlesztés miatt iylen olcsó.
Jobb állapotú autóknak abszolút FELFELÉ ment az ára az utóbbi időben!
Egy autókereskedő
Nagyon pang.Én most vettem egy 16v swiftet 2003 gyártásu-350ezer Ft ért.
Duplalégzsák,hibátlan állapot.Tavaly Opel Corsa B 1999 légzsák,napfény tető stb....vettem 250ezerért.Csak sajnos összetőrtem.
A hasznaltauto.hu magán személytől olcson lehet most autót venni.Én mind a két autónál majdnem 100ezret pofátlanul lealkudtam.
Autókereskedő biztos kidobott volna a telepről.
Pénzkidobás? Azért,mert keveset fogyaszt és
megbizható és nem kell rá soha költeni?
Hidd el Volvot vennék,ha megtehetném.
A Swift semmivel sem törékenyebb a többi kisautónál.Vagy nézd meg a Matiz,Tico,Seicento törés tesztjét.Ezt szajkózza a sok tudatlan gyökér,mert ez rögzűlt a begyepesedett agyatokba.A Swift jelenleg a legkeresettebb jármü a használt autó piacon.Valyon miért?
Te pedig járjál villamossal vagy egy fo.stalicska benzintemetővel.Ha pedig milliomos vagy ,esetleg apuci alád tolta a jobb autót,akkor örűlj neki és ne az átlag magyar közlekedési eszközét szidjad.
Miért marha drága egy 2003-as megkímélt swift 350 ezerért?
Az a baj,hogy totál baromságokat mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!