Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon durván pang az autó piac?

Nagyon durván pang az autó piac?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat nézegetem a használtautó.hu-t és nagyon olcsók az autók, amiket 1 millió körüli árra tippelek azok 7-800 ezer forintokért vannak meghirdetve.

Más is észrevette miylen olcsók?Na meg csomó autónál úgy végződik a hirdetés szövege,hogy a végtörlesztés miatt iylen olcsó.

2012. jan. 28. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
tippeld meg nekem az 5 ajtós Opel Astra H-t 1 millió körüli árra légyszives.
2012. jan. 28. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
mert régen sokan hitelre vették és már nemtudják fizetni tovább ezért meg akarnak szabadulni tőle.
2012. jan. 28. 20:24
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Jobb állapotú autóknak abszolút FELFELÉ ment az ára az utóbbi időben!

Egy autókereskedő

2012. jan. 28. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem. De azt látom, hogy ütött-kopott millió éves szakadt cuccokért olyan árakat kérnek el egyesek, hogy azt hiszem valami kész átverésben vagyok.
2012. jan. 28. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyon pang.Én most vettem egy 16v swiftet 2003 gyártásu-350ezer Ft ért.

Duplalégzsák,hibátlan állapot.Tavaly Opel Corsa B 1999 légzsák,napfény tető stb....vettem 250ezerért.Csak sajnos összetőrtem.

A hasznaltauto.hu magán személytől olcson lehet most autót venni.Én mind a két autónál majdnem 100ezret pofátlanul lealkudtam.

Autókereskedő biztos kidobott volna a telepről.

2012. jan. 28. 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
A kis km-es jó állapotú autók nagyon drágák! A sz@rok meg nevetséges árakon mennek.
2012. jan. 28. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Hahahaha, otodik, tenyleg azt hiszed h a duplalegzsak majd megved abban a papirkasznis stiftben? 30-nal ha csattansz ugy halsz meg mint a pinty. Amit csinaltal, azt ugy hivjak, h penzkidobas.
2012. jan. 29. 05:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Pénzkidobás? Azért,mert keveset fogyaszt és

megbizható és nem kell rá soha költeni?

Hidd el Volvot vennék,ha megtehetném.

A Swift semmivel sem törékenyebb a többi kisautónál.Vagy nézd meg a Matiz,Tico,Seicento törés tesztjét.Ezt szajkózza a sok tudatlan gyökér,mert ez rögzűlt a begyepesedett agyatokba.A Swift jelenleg a legkeresettebb jármü a használt autó piacon.Valyon miért?

Te pedig járjál villamossal vagy egy fo.stalicska benzintemetővel.Ha pedig milliomos vagy ,esetleg apuci alád tolta a jobb autót,akkor örűlj neki és ne az átlag magyar közlekedési eszközét szidjad.

2012. jan. 29. 07:12
 9/12 anonim ***** válasza:
igen,a kis km-es suzuki swiftek marhadrágák,a szétnyúzott suzukit lehet olcsóbban venni,ez meg qrva nagy hülyeség hogy 30-nál csattansz vele és ottmaradsz...
2012. jan. 29. 09:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért marha drága egy 2003-as megkímélt swift 350 ezerért?

Az a baj,hogy totál baromságokat mondasz.

2012. jan. 29. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!