1/8 anonim válasza:
Majd másfélmillió egy 12 éves szétpimpelt Alfáért?
Hááát....
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezt már széttaposták! Nem véletlenül van rajta a spoiler. Ezt nemsokára megeszi a rozsda a sok átalakítás miatt.
4/8 anonim válasza:
Tuti nem, tiszta idióta... És marha drága is, és ahoz képest csak 1.8-as motor van benne. Szerintem akkor szép egy kocsi, ha eredeti.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Ezért nem adnák 2500eurótól többet.Ez egy fiatal tuningolós gyereké lehet aki taposta rendesen.Ha meglátok egy ilyen PILOT sportfiltert egy autón már rosszul is vagyok.
Amúgy árulok én is egy alfát.156 SW 2,5 v6 6sebességes.Ez a motor volt a legmegbizhatóbb a 156-osba.Fogyasztás 1-1,5 literrel több az 1,8-tól de a az erejét nem lehet összehasonlitani.Azt meg lehet nézni semmi tuning.Nagyon jó állapotban,minden eredeti.Mindent felújitottam rajta amit csak lehetett.Fék,vezérszij,Futómű,10000ezrenként olajcsere,stb.8 barab gyári alufelnivel+majdnem tiszta új gumikkal.Ha érdekel irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!