Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha cukrot öntünk a benzinbe...

Ha cukrot öntünk a benzinbe mien kár keletkezik a kocsiba? És arra hogy lehet rájönni hogy ez történt?

Figyelt kérdés
A barátomnak ez történhetett.
2012. jan. 23. 21:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Szerintem attól függ hogy mennyi benzin volt a kocsiba...Ha kevés akkor lehet hogy jutott a hengerekbe is és akkor kisebb kárt okozhatott de nem tudom vigye el szerelőhöz!!
2012. jan. 23. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk aki ilyet tesz, az nem sajnálja a cukrot, több jut a tankba mint amennyi fel tudna oldódni (ez főleg motorkerékpároknál igaz), szóval ha leeresztitek a benzin lehet egyből látható lesz.

A feloldódott cukor biztos hogy a legkellemetlenebb helyeken fog lerakódni. Eltömíthet apró járatokat, ha pedig elég meleg helyre jut, akkor elkezd karamellizálódni, amikor ugye sűrűbbé, aztán keményebbé válik és lerakódik.

Egy ismerősöm szerint hasonló mutaványtól ragadt meg a kétütemű segédmotorkerékpárjának a dugattyúja. Nekem szerencsére még nem volt ilyen találkozásom a cukorral úgyhogy nem tudok első kézből infóval szolgálni.

2012. jan. 24. 00:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy üzemanyagszűrő eltömődhet, AC pumpának sem tesz jót. Jönnek a csövek. Injektorokat eldugítja. Ha mégsem, akkor bejut az égéstérbe, ahol vagy elég, vagy megnehezíti a dugó járását. Akkor elkezd felfelé emelkedni a hűtővíz hőmérséklete, majd miután megköt lehet nem lehet elindítani.
2012. jan. 24. 01:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szegény! Tényleg ez történt?

Nem te vagy, aki nemrég azt kérdezte, hogyan lehet elrontani egy autót, hogy ne legyen feltűnő, és akinek a cukrot javasoltam a tankba?

Kipróbáltad végül?

:D

2012. jan. 24. 07:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Udv

Nekem Oreg Szaki aki autoszerelo azt monda hogy a Cukor nem oldodik Benzinben Kiserletet is vegzett. Ezekutan Passz.

Udv Laci

2012. jan. 24. 09:04
 6/15 A kérdező kommentje:
ma 07:46 neki uzeném,hogy nem kérdeztem ilyett.Arra rátudok jönni hogy cukor lett öntve bele vagy ,hogy tudnák rájönni?
2012. jan. 24. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen ha amit az oreg nekem mondott es nem igaz akkor meg kell kostolni a benzint. NEM meginni csak egy kopetet megizlelni. Valoszinu edes lesz. Ha ez nem jarhato uta akkor alaposan korbe kell jarni a temat
2012. jan. 26. 00:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Frissites: Mar 2 tapasztalt ember mondta hogy a benzinben nem oldodik a cukor, ugyhogy max az uzemanyagszurot kell cserelni hacsak nem porcukor...maximum Edes lesz a tankod belulrol de nem nyalogatni...a Masodik ember akiben 100%-ig megbizok azt mondta most lefolytat egy tesztet a kedvemert, meg magam is csinalok egyet fuggetlenul...holnap ilyenkor jelentkezek az eredmennyel.
2012. jan. 26. 12:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2012. jan. 26. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt a drága benzint elrontjátok a cukorral? Normálisak vagytok? :D
2012. jan. 27. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!