Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tehetek ha eltűnt a...

Mit tehetek ha eltűnt a törzskönyv?

Figyelt kérdés
Ha nincs meg a motorom törzskönyve, és megvennék a motoromat, úgy hogy elviszik forgalmival adásvételivel együtt, akkor ők tudnának kérni hozzá? Vagy nekem kell mindenképp elintéznem? Ezt meg tudom tenni motor nélkül? Már, ha elviszik. Mennyibe kerülne? valami megoldás?

2012. jan. 21. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
El kell vinni eredetiségvizsgálatra, ott kapsz új törzskönyvet. De mivel az átíráshoz erre szüksége lesz a vevőnek, általában őt (a vevőt) terheli ennek a költsége. Persze ez megegyezés tárgya, általában így szokták. Remélem jön valaki, aki jobban tudja nálam, én csak nagyvonalakban ismerem ennek a folyamatát:)
2012. jan. 21. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de te szerintem félreértettél. Mert átírásnál mindenképp csinálnak új törzskönyvet, a vevő nevére, de még előtte be kell mutatni az én törzskönyvemet, ami nincs meg. Tehát lehetséges, az hogy elviszem eredetvizsgára, kapok törzskönyvet, majd a srác elviszi megint eredetvizsgára, hogy kapjon ő újat?
2012. jan. 21. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
te bizonyítod a vevőnek ,hogy eredeti a gép jármű te viszed eredetiség vizsgára! gondolj bele ha a vevőnek kéne vinni és ki derül ,hogy átvágtad akkor bukik mindent?
2012. jan. 21. 15:59
 4/5 anonim válasza:
semit megdöglik a kutyád és a lovad vagy mid van ellse olvastam a kérdést . páááááá!
2012. febr. 11. 03:53
 5/5 anonim válasza:
á a motorod döglik meg (elöző)
2012. febr. 11. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!