Ha bontóban veszek első ködlámpákat a renault cliomba, akkor azt hogyan fogom kapcsolni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 13:48
1/5 anonim válasza:
Ha az indexkapcsolód nem tudja ezt a funkciót, akkor azt is cserélni kell(10.000 Ft minimum).
2/5 A kérdező kommentje:
Szuper :/ Hátha bontóban az is van, és akkor kis ráfizetéssel be tudom adni azt, ami most van. Akkor úgy max 2 ezerből illene kijönnie, nem?
2012. jan. 20. 13:58
3/5 anonim válasza:
Aztán miért csereberélnének 2 ezerért? :) Viszont rakhatsz bele egy különálló kapcsolót is.
4/5 anonim válasza:
Milyen Clio?
Ha 98 utáni, akkor azért nem barkácsolnék más kapcsolót. Bontóban nem hiszem, hogy cserélnének...Vegyél egyet, aztán ezt meg tedd el tartalékba.
Halkan jegyzem meg, hogy én 15 év alatt 3* használtam ködlámpát, akkor sem ért semmit...500 forintot nem adnék érte, max jól néz ki a lökösben!
5/5 anonim válasza:
Ezzel vitatkoznék hogy a ködlámpa nem ér semmit.Kapásból teljesíti azt a funkciót hogy mivel a köd alatt világít el hamarabb észreveszik az autódat ködben,sűrű hóban stb. valamint a normális ködlámpa(nekem gyári Hella van) nagyon sokat segít látni a ködben mikor a tompított már "fehér fal" szerű képet ad akkor én le szoktam azt kapcsolni és ekkor a ködlámpával jobban látom az utat is meg a szembejövőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!