Van egy 20 eves opel kadettom 1.6D, hogyan lehetne raszerelni valami egyszeru es nagyszeru fogyasztasmerot?
Figyelt kérdés
meg ha nem is az ossz fogyasztast méri is, jolenne nekem a per pillanatnyi is... konyitok a villanyhoz de ez mar nekem kókuszdiÓ:))
barmilyen 5letet szivesen varok
2008. ápr. 1. 23:17
1/3 anonim válasza:
Régen, a cégnél, ahol akkor dolgoztam, a főmérnöknek az volt a hepje, hogy mindent mértek. Az autók fogyasztása volt a kedvence, ezt havonta csináltatta. Egy 10 literes műanyag kannába öntöttek 4 liter gázolajat, összekötötték az AC - pumpával, lelégteleníteték, aztán addig hajtották, míg kifogyott . A litert elosztották a megtett kilométerrel. és ennyi volt a fogyasztás . A benzines egyszerűbb volt, nem kellett légteleníteni. KICSIT tűzveszélyes, de ha van egy jó segítőd, nem lehet baj !!!
2/3 anonim válasza:
ürítsd ki a tankodat koppra, majd tegyél bele 5 liter naftát ( legyen nálad azért tartalék üzemanyag ) és addig meész ameddig..... , majd kigyökölöd. ennyi :))))
3/3 anonim válasza:
itt a legjobb!!!! tankold tele... menj vele 100km-ert. menj vissza a kutra és 100km után megint tankold tele! pontosan megtudod a fogyasztását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!