Lelopták az autómról mindkét rendszámot?
Figyelt kérdés
Nem történt még velem ilyesmi, már bejelentettem, jegyzőkönyvet felvették. Hogyan tovább? Új rendszámot majd igényelni kell az okmányirodába azt tudom, de közben félek is hogy elkövettek vele valamit2012. jan. 15. 16:59
1/5 anonim válasza:
Ha bejelentettedd tehát tud róla a redőrség,az nyílván már nem a Te felelőséged ha történik valami!
Azt egyik törvény sem írja elő,hogy ha nem közlekedsz az autóval szed le a rendszámot!
2/5 anonim válasza:
Ha bevan jelentve akkor nem kenhetnek rád semmit, tehát ha esetleg felteszik egy másik autóra bűncselekményt követnek el leolvassák a rendszámot akkor lehet felkeresnek vele de ha papíron tudod bizonyítani hogy ellopták mármint bejelentetted még akkor amikor leszedték akkor nem vehetnek elő semmiért. Az okmány irodába meg igényelned kell újat.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben van. Köszönöm. Hétfőn kérek új rendszámot, és még személyesen is le kell jelenteni, nem volt elég hogy személyesen eljöttek a rendőrök.
2012. jan. 15. 17:23
4/5 anonim válasza:
A rendszám még hagyján de a vizsgacímke plusz a zöldkártya azonosítójának pótoltatása is újabb köröket feltételez.
5/5 A kérdező kommentje:
Az 500 valahány plusz. Az nem sok. Utánanéztem :)
2012. jan. 15. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!