Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megérné megvenni?

Szerintetek megérné megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Minden áron Tico-t szeretnék légyszives mást ne ajánljatok!

2012. jan. 15. 13:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vállalni kell a kockázatot!
2012. jan. 15. 14:44
 12/22 anonim ***** válasza:
serintem,ha komolyan érdeklodsz engednek az árbol,ugys pang a használtautó-piac.
2012. jan. 15. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha hozzáadjuk a másfélszeres szorzót olyan 130E km lehet benne, 250nél többet nemigen adnék érte. Persze látatlanban meg semennyit, mindenképpen vigyél magaddal szakértőt (és NE a szomszédjózsit, hanem szakembert) aki átnézi.
2012. jan. 15. 18:22
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem kell vállalni a kockázatot! Ennyi pénzből autót is vehetsz, nem csak 1 ilyen guruló koporsót! 660 kiló az autó súlya. Nagyon kevés! Egy rendes kocsi 1000-nél kezdődik! Ami egy normális autóban lábtörés, ebben az "autóban" halál. Az autózás nagy kockázattal (veszélyekkel) jár. Lássuk már be, és csökkentsük le amennyire lehet. Nap mint nap halnak bele emberek abba a döntésükbe hogy ilyen lélekvesztőkkel merészkednek ki a magyar utakra. Nálunk sajnos nincs közlekedési kultúra! Tele vannak az utak önképzett autóversenyzőkkel, agresszív vadbarmokkal, sorolhatnám még. Legyen legalább valami ami megvéd tőlük. Ez nem az! 15 éve vezetek, sok mindent láttam már. Túl sokat...

Parkolni könnyen lehet vele, de a biztonság az fontosabb!!

Autópályán sem tudod normálisan használni.

Bocs hogy negatív voltam.

Üdv.

2012. jan. 15. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
#14: igazad van , de direkt kérte hogy ne ajánljunk más típust. Ennyiből kijönne egy '90körüli 320-s BMW, vagy egy F Astra is, amik sokkal nagyobb presztízzsel bírnak ennél az autónál, de ha Tico-t akar venni akkor vegyen. Ahogy írta is, vállalja a kockázatot. Én sem vennék ilyet ha 1ft-ért adnák akkor sem, de ugye mások vagyunk.
2012. jan. 15. 19:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Miért lenne muszáj, hogy több km legyen benne? Szerinted megvesznek egy ilyen f.staligát arra, hogy száguldozzanak napi 1000km-eket az autópályán? Ezek tipikusan nagymamák bevásárlóautói!
2012. jan. 15. 19:43
 17/22 A kérdező kommentje:

Most is egy ismerősöm vett egy ilyen "öreg" bmw-t és már többször volt szervízbe mint nála a garázsba.

Nem autópályán akarom használni csak hogy elvigyen A pontból B-be. Aki ennyire fél az ütközéstől az ne vegyen autót vagy olyat ami legalább 10-es kazánlemezből van!

2012. jan. 15. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyébként én is egyetértek, hogy egy 92-es F Astrát kapsz ugyanennyiért, azok is elég megbízhatóak, nagyon olcsó hozzá az alkatrész, és sokkal biztonságosabb.
2012. jan. 15. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:
A kazánlemez autó kicsit túlzás, plusz ott van az a tényező is hogy hiába figyelsz oda ha egy hülye belédmegy, és egy jobb védelemmel rendelkező autóban jobb eséllyel éled túl a balesetet. Láttam már balesetes suzukit és opelt is, megdöbbentő különbség volt a kettő között, meg az utasok sérülései között is. Egyébként megértem amit mondasz, veszélyes üzem az egész, de ha már AIDS-eseket kell d*gni legalább húzok gumit. :D
2012. jan. 15. 21:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező a Tico és a 10-es kazánlemez között is van jó megoldás hidd el! Jellemzően ilyennel jár az autósok nagy része. Akik pedig nem félnek annyira az ütközéstől, nem számít nekik a biztonság, nem bánják ha néha leszakad egy két testrészük, vagy meghal egy két családtagjuk, na azoknak ott van a sok icipici miniautó. A te döntésed hogy újabb picit veszel, vagy ugyanannyiért 1,2,3 évvel régebbi nagyobbat. És ennyiért (a mai nyomottabb árakon),normális kocsit is tudsz venni.

Ahhoz hogy ezt az ember belássa (hogy fontos a biztonság) nem kell agyament rettegőnek lenni, csak logikusan végig kell gondolni hogy nem akkor ütközöl amikor kedved van hozzá. Mert akkor ugye nem történne soha ilyesmi. Jellemző érvelésük a miniautó pártiaknak hogy nem azért ülnek autóba hogy ütközzenek vele, de könyörgöm a baleset attól baleset hogy nem tudod valami miatt kivédeni, mert ugye ha ki tudod védeni akkor nem következik be. És ettől kiszámíthatatlan.

Tégy belátásod szerint.

Üdv.

2012. jan. 15. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!