köszönöm mindenkinek a kielégítő választ! Most az a pár forinton nem fogok spúroskodni 3 literes fogyasztásnál nekem az a lényeg hogy ne hetente vigyem 500ezerért szervizbe.. Nem az ár miatt kérdeztem, de köszönöm neked is a válaszodat! És amúgy ezek az autók szerviz igényesek? Vagy annyira nem vészes ha nincs agyon hajtva?
2012. jan. 13. 16:25
14/22 Gabesz78 válasza:
Diselt, mert elöbb utóbb biodisel lesz a kutakon.
Törésteszt ide vagy oda, tényleg jó minőség a Smart csak a kaszni kicsi szerintem emmiatt lehet rosszabb a nagyobb termetű autóknál. Ám ha csak 50km/h-val a városban ide-oda járni vagy bevásárolni kell, arra pont jó, mert irtó keveset eszik!!!
2012. jan. 15. 10:27
15/22 psytom válasza:
A Smart attól függetlenül hogy picike, törésteszten biztonságosabb volt egy corsa-nál... Én dieselt javasolnék a mai árakkal szemben is, mert hihetetlen jó 4.5-5 literes fogyasztása van...de sajnos nagyon lomha : (
2012. jan. 15. 14:01
16/22 Combi27 válasza:
én benzinest javasolnék, aztán bele egy gázszettet.Már ha alkalmas rá a kocsi.Ennél olcsóbban már csak a sűritett levegős autóval lehet menni :)Fogyasztása 10-15%-kal fog nőni gázból, de a gáz csak 215-245 között mozog..
Nekem 2.0-ás benyás 29 éves kocsim van átalakítva gázosra.11-13 liter a gázfogyasztása, a benzinből 9-12-őt evett..lehet számolni.Átalakítás 130 ezer volt, garanciával
2012. jan. 15. 16:13
17/22 bebibubi válasza:
Épp ma mondták rádióban, hogy fel fog menni a diesel ára. Szerintem még várj az autóvásárlással, ha nem akarod a gatyádat is beletankolni.
2012. jan. 16. 10:02
18/22 anonim válasza:
smartot? Egyiket se... ennyi pénzért már autót is lehet kapni, nem csak aszfaltpattanást...
inkább vegyél valami tisztességes autót, jobban jársz.
ez egy női autó, a nőknek meg nem való diesel, mert széthajtják egy tél alatt...
Nagynyomású cr rendszer van benne, ami ha kinyiffan, majd egy millió a javítása... meggondolandó...
2012. jan. 16. 16:03
19/22 anonim válasza:
" 1 millió a Cr renszer javítása"?????
Észnél vagy? Nagynyomású pumpa 50-60 000ft + esetleg a porlasztók felújítása jöhet szóba. (ha nem Mol kúton tankol az ember akkor az utóbbira nem lesz szükség...)
2012. jan. 17. 09:55
20/22 anonim válasza:
Ha mindent újonnan veszel hozzá, minden porlasztót, nagynyomású pumpát cserélsz, akkor lehet annyi munkadíjjal együtt. Nem feltétlenül kell rossz gázolaj, egy ilyen rendszer legfeljebb 200 ezer kilómétert megy javítás nélkül. Persze +- eltérés lehet, de ez az átlag. a magyar gázolaj viszont rossz minőségű. Pl. a Delphi befecskendező rendszer gyártója is módosította a magyarországra készült rendszert, mert túl sok volt a garanciás javítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!