Mit szóltok ehhez a járgányhoz?
Figyelt kérdés
Előző vagyok a ritmós.. :o)
De ez az autó meg úgy tűnik mintha romáké lenne..
Na meg mintha nem lenne kipufogója vagy van csak nem látszik?
2012. jan. 7. 19:49
1/11 anonim válasza:
Nem megbántani akarlak, de ennyi pénzért ne vegyél autót.
3/11 anonim válasza:
A jobb oldali ülésében is több van 148000 kilométernél, de ha csak ennyi pénzed van...
Azért jól nézd át, ha megnézed és számold össze mennyit kellene a közeljövőben rákölteni.
NE az eladónak higgy, hanem a szemednek/ismerősnek, aki ért hozzá!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat!
2012. jan. 7. 20:17
6/11 anonim válasza:
Természetesen inkább ez mint a ritmó, de továbbra is azt mondom, hogy suzukit vegyél!
7/11 anonim válasza:
De mért olyan égbekiáltóan fontos kocsit venned? Az autó minimum háromszázezernél kezdődik! Ennyi pénzből jó kocsit nem fogsz venni! Amennyiért megveszed és amennyit várhatóan rá fogsz költeni abból már veszel egy Suzuki Swiftet! Százezerért mondom csak egy használt 50-es motort kapsz! NEM AUTÓT!
8/11 BANDI válasza:
Hello
Valószínű ,hogy kereskedője, a gép...
Roncs az egész ,alul szerintem rohad, és különben is az átírás ,még kb. egy százas lenne.
Swiftet se kapsz ennyiért ,csak külföldit vagy töröttet vagy esetleg ezt a két fő tulajdonságot egyben :)
Amúgy keleti remekek felé miért nem kacsintgatsz ?
9/11 A kérdező kommentje:
Keleti remekeknek nagyon drága az alkatrésze..
2012. jan. 8. 07:25
10/11 dizus válasza:
A keletit úgy értette,hogy közel-nyugati és 2ütemű!Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!