Lejárt mentőláda mennyire büntetnek, ha észere veszik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 01:23
1/4 anonim válasza:
nos ritkán nézik meg, de szerintem olyan 30 körül megvághatnak érte. Fontos kötelező tartozék. Én azt csináltam, hogy megnéztem mik vannak benne, majd a gyógyszertárban megvette ami kell. Olcsóbb mint egy új láda.
2/4 anonim válasza:
Pár éve volt egy változás, és azóta nem fontos, hogy le legyen plombálva, és nem számít a lejárati ideje sem! Az a lényeg, hogy a benne lévő anyagoknak ne legyen lejárva az ideje, azokat ki lehet cserélni az elsősegly dobozban.
Kérdés, hogy mi az olcsó, lehet "B" elsősegély csomagot venni már 2000 Ft körüli áron is.
A másik dolog, hogy szerintem nem okoz bajt, ha egy lejárt ám de steril gézpólyával látom el a sérültet!
A harmadik, hogy egyáltalán van-e olyan aki nekiáll kötözgeti az út szélén, az helyett hogy mentőt hívna?
:)
Még egy utolsó gondolat: a lejárati időt a dobozon egy ráragasztott címkén jelzik, ha a nyomtatsz egy új dátummal ellátott címkét, akkor a kutya se fogja észrevenni a csalást!
:D
Cikk a témában:
3/4 anonim válasza:
Kérd meg az orvosod, hogy pecsételje le. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Amit most találtam a kocsiban az 2009 januárig érvényes :D na mind1 beszerzek egyet 2 rongy a corába inkább kiadok 2tőt mint 30 ezret . (A régi meg jó lesz majd itthon) köszönöm a válaszokat
2012. jan. 7. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!