Melyik megy jobban? És melyiket éri meg jobban?
Én a VW-t vettem. AMint látod szépen ki van lakatolva és újra fényezve. Az most máskérdés hogy milyen színre :)
De ennyit én egy 92-es autóért tuti nem adnék hiába megy jól. Városba minek.
Én vettem egy 75 lovas Cordobat az is megy 170-et meg többet is de ezt is csak Németországban tudtam kihasználni.
Nem tudom olvastátok-e de a kritériuma az hogy minél jobban menjen,nem hogy mennyi a fogyasztása.
Találtam egy pár kocsit neked:
Van köztük egy pár normál VTI is nem amilyet te találtál.Amugy ezek közül a seat fogyaszt a legkevesebbet.Teljesitménybe meg a legjobb a CELICA.Azt érdemes lenne megnézni.
A Celica nagyon jó autó,de ha még jobbat szeretnél Honda Prelude 2.2 cm3 vagy 2.3cm3 válaszd.
Sokat lehet most alkudni egy autóból,mert inkább eladni akarnak ,vevő pedig nem nagyon van.Én vettem már Vti-t 1.3 millió helyett 800ezerért.Ennyit sikerült pofátlanul lealkudnom.Egy kicsit izgultam,hogy mit vettem,de szerencsére tökéletes állapotban volt.Úgy,hogy kitartás,türelem,alkudozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!