Ladám nagyon sokat fogyaszt. Csak úgy issza a benzint. Mit lehet csinalni h ne fogyasszon annyit? De az erején minimálisan lehessen csak észrevenni.
Figyelt kérdés
Esetleg ha lecserélem a karburátort 1310 es dacia karburátorra akkor milyen lesz, mert hallottam h az is jó megoldás, de félek h nem lesz ereje.2012. jan. 3. 15:15
11/11 anonim válasza:
+Én elállítom neked úgy a vezérlést ,hogy úgy fog menni mint az állat meg felkaparja az aszfaltot de megeszi a 18 literjét " Ezt mondta nekem egy szerelő ,nem mondtam neki h próbáljuk ki de érdemes meglesni hogy a vezérlésnél lévő jelek egybeesnek-e egymással tehát ha a főtengelyen lévő jel jelen van akkor a vezérműnél a jel is jelen van-e ... lehet valaki előtted pörgősre akarta. tankot szedd ki nézd át ,pucold ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!