Szóval akkor szerinted a egy átlag autónak teljesen mindegy, hogy milyen a töréstesztje ugye? Téged nem érdekel, hogy egy 20 éves koporsóban, vagy egy fiatal soklégzsákos 5 csillagos töréstesztes autóban ülsz?
2012. jan. 3. 19:38
12/17 anonim válasza:
A törésteszt kategóriákra van bontva. Attól hogy egy alsó kategóriás akár 5 csillagot kap még nem azt jelenti hogy egy 5 csillagos felső kategóriás nem töri szarrá.
A frontális ütközést 64 km/órás sebességgel, félátfedéssel (deformálódó tömbnek), az oldalütközést 50 km/órás sebességű „ellenjárművel”, az oszlopcsapást 29 km/órás sebességgel oldalütközésszerűen mérik. A gyalogoselütésnél az autó sebessége 40 km/óra,
Szóval hiába a légzsák ha mindketten 100 körül mentek és egy batár x5-ös belenyomja a fejedbe a kormányt légzsákkal együtt, vagy épp letépi a berepülő motor a lábaidat.Szétszakad az egész autó. Erre akartam kilyukadni.
2012. jan. 3. 20:03
13/17 anonim válasza:
Na és ha nem X5 jön szembe? Senki nem mondta, hogy az 5 csillagos kis autó van olyan, mint az 5 csillagos nagy. De mindenki a hülye szélsőségeket pedzegeti ebben a témában. (a kamion meg az x5). Mindig arra kell gondolni, hogy van olyan eset, ahol pont ezen az apróságon múlik az életem!
2012. jan. 3. 20:11
14/17 anonim válasza:
Na ebben egyetértünk. Én is utálom a szélsőséges negatív hozzászólásokat.
"Ez ugyanúgy fenn áll, ha ültetés nélküli Swifttel találsz be egy X5öst... ezen felesleges parázni. "
Ebből indultam ki.
Különben meg az ültetés és az ebből adódó baleseti kockázaton akadtam fent. Szerintem ez elég szélsőséges.
2012. jan. 3. 20:28
15/17 anonim válasza:
Az életed meg legtöbbször a reflexeiden meg a figyelmeden múlik. Tudsz e reagálni, vagy egyáltalán észreveszed e a veszélyt, vagy már csak a puffanást hallod.
2012. jan. 3. 20:30
16/17 anonim válasza:
Ennyi erővel kár autóba ülni mindenkinek mert úgy is ütköznek nem?!Azt szokták mondani az autósokra hogy jobb lába a temetőben bal lába pedig a börtönben van!
2013. febr. 9. 08:33
17/17 anonim válasza:
Autóba ülni muszáj, és ha már megtetted, akkor a lehetőségeidhez mértem biztonságban kéne tenni. Ez igaz a vezetési stílusra, és az autóválasztásra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!