Miért zizeg a Suzukimban a kilóméteróra mutatója?
Figyelt kérdés
Annyira zizeg, hogy nemtudom eldönteni h 50-nel vagy 55-tel megyek!2012. jan. 2. 13:55
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ugrál de még mindig nem tudom, hogy miért!
2012. jan. 2. 19:53
4/8 anonim válasza:
Nekem is mozog. Sőt lassításnál 0 és 40 között ingázik fel-le. A spirál rögzítésével van baj, ezt tudom.
5/8 anonim válasza:
Amikor visszatekerték, akkor rosszul rakták össze és ez lett az eredménye.
6/8 anonim válasza:
km spirál rossz,vagy rosszul lett visszatéve
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tekerték vissza az tuti, mert én vagyok az első tulajdonosa!!
2012. jan. 7. 21:47
8/8 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta a Daciám ott is spirálos volt az óra, ott az volt a baja, hogy ahol a spirál csatlakozott a sebességváltóhoz ott meg volt lazzulva és "kotyogott" a helyében, meghúztam egy csavart ami a rögzítéséért felelt és már minden rendbe jött, vagy a km óránál ahol csatlakozik a spirál az órával ki van csúszva a helyéről, de ne hallogasd mert ha sokat ugrál a mutató akkor ki is kotorhassa a spirál a helyét, és az már sose lesz jó! Én is így jártam, de nekem szerencsére egy új spirál megoldotta a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!