Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnál ez normális hang?

Simsonnál ez normális hang?

Figyelt kérdés
Olyan hangot hallok, minthogyha a dugattyún a gyűrűk így rezegnének (csörömpölnek, mozognának, ilyen kis ciripelés vagy nem is tudom mihez hasonlítsam). A henger, dugattyú, gyűrűk rajta, csapszeg, tűgörgő most lett cserélve nemrég. A réginél nem tudom h volt e ilyen hangja mert amikor megvettük kicseréltük. Az e kérdésem h ez probléma e, vagy majd ahogy bejáratódik ez majd abbamarad ? Vagy ha ez nem egészséges akkor mi lehet a probléma ? Előre is kösz az infókat.
2011. dec. 30. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha a törött gyűrűt megragasztottátok, akkor alighanem megvan a csörömpölés fő ludasa...

(ha pedig neki olyan ragasztója van, amivel teljes értékű lesz a törött gyűrű, akkor alighanem pár ezer, motortervezésben dolgozó mérnök hamarosan félistenként fogja tisztelni)

2012. jan. 3. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Mucsa. És még komolyan megkérdezted, hogy miért csörög?
2012. jan. 3. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Megvan a baj, a csapszegről egy alátét lesett nem tudom hogyan de azt darálta szét a dugó a hengernek nem lett baja a dugót kicseréltük, a gyűrű amúgy megmaradt talán összehegesztette a gyerek vagy forassztotta vagy mit mondott.
2012. jan. 3. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:

A csapszegről esett le alátét? Esetleg hézagoló alátét vagy lemez, de az nem tud leesni összerakott állapotban, csak szétszedve (összerakás/szétszedés közben).

Eltört gyűrűt ragasztani, forrasztani vagy hegeszteni? A haverod szabadalmaztassa ezt az eljárást, mert ilyet még az afrikai bokrok között szerelő, mindent megoldó gányolómesterek se tudnak.

Nekem egyszer beesett az egyik kétüteműmbe egy alátét a gyertyanyíláson keresztül, fáradt voltam, nem vettem észre. Egészen az indításig. :D

2012. jan. 3. 18:52
 15/15 A kérdező kommentje:
én nem tudom én se értem onnan hogyan jött let szerintem szarul raktuk fel
2012. jan. 3. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!