Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mást is idegesít?

Mást is idegesít?

Figyelt kérdés

Sebesség korlátot betartva megyek,ha nincs veszély,/trafi,vagy közlekedési helyzet/,az fölött is,igaz nem sokkal.

Példa: 2 sávos főút,lakott területen.. 50 km kéne menni,ugyebár,de így is 60 al megyek,mint mások is. Kisgyerek hátul ül. Mögém jön a tahó,L200 Mitsuval,dögrács bent a csomagtartómban szinte. De sok autós belemászik a se.gembe. Miért? Rányomom az ablakmosót,betakarja,kapcsol,elmegy mellettem.. Nem gondolja a marha,hogy nem kéne belemászni a kisebb autóba,mert neki nagyobb a verdája? Ezt rohadtul utálom. Én is járok nagy kocsival,mégsem mászok bele senki vala.gába.

2011. dec. 29. 20:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
az ilyen autók tulajdonosai, tisztelet a kivételnek elég csak rájuk nézni, hogy tudd mifélék. Azt hiszik mindent megtehetnek, arogánsak, de az életben is tahók mem csak az utakon. Tapasztalat. Amúgy engem is zavar sokminden, de bizonyos dolgok ellen nem lehet tenni.
2011. dec. 29. 20:36
 2/26 A kérdező kommentje:
Érdekes jelenség,például az is,hogy a Nagy Fekete Autókon,sokszor nem működik vagy meghibásodott az irányjelző.. (sávváltáskor,körforgalom kihajtás stb..)
2011. dec. 29. 20:41
 3/26 anonim ***** válasza:
Erről mindig az egyik ismerősöm jut eszembe. Régebben egy szakadt, de masszív autóval furikázott és ilyen esetekben hirtelen beletaposott a fékbe. Volt is belőle pár koccanása, de mindig megúszta. Mindig a mögötte jövőt büntették meg a követési távolság be nem tartása miatt, mert mindig kimagyarázta valahogy, miért fékezett hirtelen. Szerencsére megértette, hogy ez mennyire veszélyes is lehet, úgyhogy már leszokott róla, pedig pár ember tényleg megérdemelné.
2011. dec. 29. 20:46
 4/26 anonim ***** válasza:
bátyám is ezt csinálta amikor wartburgunk volt :) sosem volt blelőle koccanás, de nem létezett olyan jármű amiben kisebb kár keletkezett volna mint a wartburgban :D
2011. dec. 29. 20:55
 5/26 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező!

A fent említett esetekben melyik sávban közlekedsz? Ugye nem a belsőben?

:)

2011. dec. 29. 21:15
 6/26 anonim ***** válasza:
Sok ilyen tahó van,nekemis vannak ilyesmi tapasztalataim,de csak mióta nekem is kis kocsim van,a régi hajómmal ha megjelentem kb. minden autó engedte át nekem az utat,és sohasem előztek meg. Nemrég cseréltem le az autóm egy "válságautóra" a kevés fogyasztás miatt és erre mit kapok: folyton a seggembe jönnek,kicentiznek,rámhúzzák a kormányt,fújjognak,megelőznek ha 120-al megyek akkoris... Ennyit a magyar közlekedésről,itt szinte mindenki csak státusszimbólumként vesz autót hogy menő legyen,még ha nem eszik de akkoris bmw meg audi kell a baromjának. Egyébként milyen autód van kérdező?
2011. dec. 29. 21:39
 7/26 anonim ***** válasza:
16%

"Hallgattassék meg a másik fél is."

Engem a magadfajták idegesítenek.

Miért zavar az ami MÖGÖTTED történik?

Gondolod,hogy 10 autóhossznyi távolságról kellene előzésbe kezdeni,nem közvetlenül az előzendő gépjármű háta mögül és ezért még le is tahózol??

Lefröcskölsz az ablakmosóddal és szerinted marha vagyok mert nagyobb a kocsim?

Szerintem meg kisebbségi komplexusod van és arrogáns is vagy. Ön-, és közveszélyes módon.

Mindezt kis autóban,kisgyerekkel a hátad mögött?!

Csak nehogy hasonló mentalitású legyen a következő L200-as aki ezek után megelőz és két lábbal a fékbe taposva hálálja meg a törődésedet.

A csemetét meg kiskanállal kaparod le a szélvédőről a szarul rögzített üléssel egyetemben miközben sikoltozol,mit tettek veled.

Pedig te voltál...

Az hagyján ha magaddal de felelőtlenségednek egy tehetetlen csöppség issza meg az árát.

Íme - egy gondos,előre látó szülő,defenzív vezetéstechnikai gyakorlata.

"Mert minden tett magában hordozza méltó jutalmát."

2011. dec. 29. 21:39
 8/26 anonim ***** válasza:

Ismertem valakit aki autó letörésből élt.Ő csinálta,hogy ha valaki rámászott nyomot egy satuféket.Ha nem talált ilyen tapadós vezetőt,akkor pedig bevágott valaki elé és szintén nyomott egy satuféket.Reklamálás esetén lenyomott 2 pofont.Szerencsére már 100 éve nem láttam,vagy a sitten vagy a temetőben lehet.

Egyébként azt vettem észre,hogy legfőképp a taxisok vezetnek ilyen seggemben nyomulósan.Biztos mindig sietős dolguk van.

2011. dec. 29. 21:51
 9/26 A kérdező kommentje:
Városban abban a sávban közlekedek,amelyik éppen halad. Ha le fogok balra kanyarodni,nyilván a belsőben.. :)
2011. dec. 29. 23:42
 10/26 A kérdező kommentje:
Kedves 7es! Mögötted is van forgalom,vagy ezt nem tudtad? A te tragacsodon biztos nincs tükör,mert letörött ugye? :D Azért fröcsköllek le,mert tahó vagy. Gyerek meg rendesen bekötve.. Fffffff..... :)
2011. dec. 29. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!