Wolksvagen Passat?
Figyelt kérdés
Van egy Wolksvagen Passat 2,0-es autónk. A kézikönyve német ezért nem érteni belőle semmit, angol sincs benne.
Autómata váltós és mikor elindulunk vele villog a (P) betű és sípol. Bal oldalt is a műszerfalon van egy (P) gomb az is villog. Milyen hiba okozhatja ezt
2011. dec. 28. 12:27
1/13 anonim válasza:
érdekes a kérdés, mivel ilyen autó nem létezik, max. Volkswagen Passat-.-
2/13 anonim válasza:
Ez egy tipikus hiba. Ilyenkor az történik, hogy az autótulajdonos kevés észt kap ahhoz, hogy autótulajdonos legyen. Ezen csak az segíthet ha visszaviszed a kocsit oda ahonnan vetted =/.
5/13 A kérdező kommentje:
Miért csak kötözködni tudtok ? :D
Apámé a kocsi én csak feltettem a kérdést. Még nincs kocsim én nem is nagyon étek még így hozzájuk.
Piszkálódás helyett inkább valami választ vártam volna :)
2011. dec. 28. 14:38
6/13 A kérdező kommentje:
Csak az a kérdés hogy milyen hiba okozhatja ezt?
2011. dec. 28. 14:48
7/13 anonim válasza:
szerintem bevan huzva a kézifék,..
8/13 anonim válasza:
Jaja, engedd ki a kéziféket! Akkor csinálják ezt az autót, ha behúzott kézifékkel mész. Reméljük még időben vagy és nem nyúlt meg a bowden!
9/13 anonim válasza:
-10fokba indicsd be hírtelen, és egyből padlózd le kb 5 6 mp ig padlozd üresbe,és utána kb 10 15 mp járasd és 1 2 3 végig gangold padlón!!! -10fokba legalább 1napot áljon a kocsi! hidd el megjavul! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!