B kategóriás jogsisok. Mióta van jogosítványotok? Volt már balesetetek? Mikor kaptátok/vettétek meg életetek első autóját?
3 éve, semmi balesetem nem volt. (Bár párszor ha nem figyelek összetörtek volna mások már...)
Saját autóm nincs, de itthon van 2ő is azokkal szoktam menni.
A1 = 2003
AK = 2005
A = 2005
B = 2004
C1 = 2005
C = 2005
D1 = 2008
D = 2008
BE = 2005
C1E = 2005
CE = 2005
D1E = 2008
DE = 2008
TR = 2007
M,K = 2001
Balesetmentesen 100 ezer KM!
Saját kocsi nincs a cég pénzén mindig jobban szerettem vezetni és ráadásul még fizetést is kaptam kedvencem a Troli és Busz! :))
F/24
2 eve, kb 16e km, 0 baleset/karcolas
Sajat autom nincs, ceges/csalad autojaval szoktam menni...
"F/24 ma 15:00" És mindezt saját pénzből?
Nekem 3 éve van jogsim (mert előtte nem volt pénzem, és a szüleim nem fizették ki HELYETTEM). 2 éve autóm szintén saját pénzből. Még "csak" a D, E elméleténél tartok (anyagiak miatt) Eddig sikerült megúsznom, de sokszor ha nem figyeltem volna eléggé, akkor már rongyá törtek volna. 29/L
F/24
29/L nak! :)
Igen mindent magamnak csináltam kivéve a "D" kategória azt a BKV csinálta és a Trolit is a "TR" kategóriát+ :)
Abba az időbe jó pár éve olcsobb volt..
A1 50 ezer
A korlátlan kiegészítővel mivel már volt A1 em 25 ezer
B kategória 70 ezer volt cakk pakk
C 100 ezer
E 70 ezer
Többek közt ezért is írigykedtek rám hogy nekem már 18 évesen nem volt kezdő jogsim és a C+E is meg tudtam csinálni persze sose érdekelt a kamion.
A troli és a busz volt a nyerő mindig nálam! :)
A zsebpénzeimet annó összegyüjtöttem és 10 éves korom óta gyüjtöttem a pénzt amiket kaptam meg késöbb amit kaptam diákmunkán.
Minden álmom az volt hogy trolizhassak vagy buszozhassak mind a kettő össze jött!
Szép szakma és jól lehet vele keresni sikeres vizsgát kívánok neked és balesetmenteset! :)
F/24
Ui: Látom lány vagy és le a kalappal mindig is csodáltam és mindig is felnézzek a Nőkre akik nagy járműveket vezetnek troli, busz , teherautó, villamos stb! :))
A sok hülye pasi azt mondja hogy a női vezetők nem tudnak vezetni ez hülyeség..
Érdekes hogy a legtöbb baleseteket a pasik követik el na erről ennyit.. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!