Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon szeretnék megtanulni...

Nagyon szeretnék megtanulni nagyobb motoron motorozni. Meg lehet tanulni egyből 450köbcentisen motorozni?

Figyelt kérdés

Semijen múltam nincsen (robogóval mentem csak párszor)

450cc ktm supermoto lenne az álmom

2011. dec. 26. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Megtanulni mindent meg lehet, viszont..

mocijogsi.hu/?Motorjogsi__kateg%F3ri%E1k:%26quot%3BA%26quot%3B_kateg%F3ria

2011. dec. 26. 13:43
 2/5 A kérdező kommentje:
igen csak sokan azt mondják h nagymotoron nem lehet megtanulni előbb vegyek szinyót vagy valami gyengét és ha megy a váltás meg minden akkor jöhet a nagyobb,de kismotor nélkül is meglehet gondolom nem?
2011. dec. 26. 13:44
 3/5 tetro ***** válasza:
meg lehet tanulni, de én elsőre biztosan nem egy ilyen nyomatékú motoron kezdenék.
2011. dec. 26. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
egy mezei szinyó után már érdemesebb felülni egy ilyen gépre ha már megtanultam a váltást is meg mindent?
2011. dec. 26. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Simán meg lehet (én annó 500-as hondán kezdtem), _feltéve_, hogy elég érett vagy ahhoz, hogy megértsd: a "nagyvas" nem azért "nagyvas", hogy állatkodjunk!

Városi közlekedésre egy 250-es untig elég, de még egy 125-ös is kényelmesen vihető kis odafigyeléssel. Túrázgatni (esetleg 2 személlyel) már illik egy nagyobb gép, de ott sem arról szól a dolog, hogy 210-zel "alacsonyan repülünk" a falvak között.

Versenypályán (és nem az autópályán!) persze más a helyzet, de ott kis szerencsével max. magadat töröd össze, ha állatkodsz.

2011. dec. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!