Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beázik a nyapfénytetőm mit...

Beázik a nyapfénytetőm mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy öreg verdám és megadta magát a napfénytető. Már 1 pár ülést ki kellett dobnom belőle emiatt. (szakadjon meg aki kitalálta a napfénytetőt) mert bármit csinálok mindig becsepeg a víz ha esik az eső. Én nem akarok fabrikálni bele másik tetőablakot.(nem is kapnék csak használtat az meg ugyanezt csinálná szerintem kis idő eltelte után. Mi a túróval tömítsem ki az ablakot hogy ne csurogjon be a víz?? Többen mondták már hogy keressek benne vízelvezető lukakat hátha azok vannak eltömődve. De ennek nincs olyan ,,, A gumit is kiszedtem belőle de semmi vízelvezető nincs ott. Már leragasztottam ládaragasztóval körbe de így is befolyik a víz. Tiszta ideg vagyok ,mert nem akarok még egyszer ülést cserélni és lakatolni az alját és emiatt a kis hiba miatt meg használhatatlan az autó mindennapi közlekedésre mert ha megint beázik egy kis záportól én nyakig ülök megint a penészbe.

Sima kézzel nyitható primitív feltolós ablakról van szó. semmi motor semmi tekerő nincs benne. Én már azt se bánom ha soha többé nem lehet kinyitni csak ne ázzon be...

2011. dec. 25. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell kinyitni és nem zavar ha csúnya? Akkor tömítőpasztát rá, a gumi-fém és a gumi-üveg találkozásához is. Előtte letörlöd tisztára, pisztolyból rányomod és kész. Jó ha semleges kémhatásút használsz, az nem fogja megmarni a felületeket. Árulnak ilyet pl. Mester márkanév alatt akármelyik barkácsboltban.

Egyébként a gumi el lehet öregedve és nem tömít, azt kellene cserélni ha nyithatóvá akarod tenni.

2011. dec. 25. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szilvás buktát mert azt szeretem!
2011. dec. 25. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
sziloplaszt, ez garantáltan nem engedi át.Sajnos nekem is csepegett befelé mikor esett leginkább a két első kanyarnál . Most pontosan nem tudom hol van betömítve :$
2011. dec. 25. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
A rossz gumit dobjam ki belőle vagy benne hagyjam ha kiszilózom?
2012. jan. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!