Nem indul a kocsim! 1.4 ABD (benzin) Mik az elsődleges teendők?
Figyelt kérdés
Az inditó motor jár, benzin van benne, olajszint,hűtővíz is megfelelő, akksi is feltöltve viszont valami miatt nem tud beindulni! egyszer-egyszer néha beröffen de annyiban is marad! Betolásra beindul és utána leállítás után egyből be is lehet rögtön indítani, de visszahülés után megint csak indítózni lehet! Várom az ötleteket!2011. dec. 25. 13:34
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, két ünnep között mindenképp megnézetem!
Viszont olyat eddig is csinált, hogy leesett a fordulat nem mindig, de nagy általánosságban mikor elérte az üzemi hőfokot kb. 200-300ra esett vissza és nem is ment úgy aztán mentem vele 1-2km-t akkor megint magához tért és húzott ahogy kell!Időjárástól függetlenül tehát +8C vagy -10C-nál is!
2011. dec. 25. 19:44
5/9 A kérdező kommentje:
Ma beindult a kocsim, egy kis gázt adtam az indítózás mellé, illetve nyomtam még egy darabig és utána beállt az alapjárat is faszán, nem ingadozott!
Szerintetek ilyet mi okozhat?
2011. dec. 28. 20:10
6/9 anonim válasza:
HA gázadásra beindul és bemelegedés után megmarad az alapjárat akkor ahogy már mondtam a szivató a ludas.
Nézd meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, az lesz. Ha cserélni kell valamit, akkor konkrétan mit és mennyibe lenne?
2011. dec. 29. 09:09
8/9 A kérdező kommentje:
hőfok jeladó adott hibás jelet, cserével pöcc-röff és egyenletes alapjárat
2012. jan. 28. 00:29
9/9 anonim válasza:
Akkor a hibás szivató működés oka a rossz hőfok jeladó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!