Melyik autó lenne az ideálisabb?
Használtautóra gondoltam mindenképp.Kb úgy 300-350 ezerig.
Találnék pl: Fiat Seicento,Opel Corsa,Suzuki Swift,Skoda Fabia,francia autók kizárva... Első autó lenne,21 éves vagyok 4 éve,hogy megvan a jogsim.Segítsetek légyszi
Mindenki azt mondja hogy a francia autók rosszak, de ezek az emberek általában csak azt hallják, egyiküknek sem volt! Mindenki csak hallja, és elhiszi. Nekünk 14 éves renaultunk van, és komolyabb baja még soha sem volt, nem volt drágább soha mint a többihez az alkatrész, és szerintem még kevesebbszer is van szervizelve mint sok ismerősünk egyéb típusu autói! Mindegy nem akarok senkit sem meggyőzni hogy a renault olyan király, viszont nem rosszabb mint a többi egyáltalán, cserébe hogy kicsit drágább hozzá az alkatrész lényegesen kényelmesebb pl mint kategóriatársai.
szerintem suzukit vegyél, 91-92-es évjárat azokból elég jó, és árban is stimmelnek
az általad írt árkategóriában egyáltalán nincs jelentősége, hogy francia, vagy német, vagy olasz,stb..
A lényeg a műszaki állapot, és a minél inkább lekövethető előélet
nem tudom mit nem értesz meg a használatautó.hu-n.
Unokatesóm anno azért nem swift-et vett mert a Seat Ibizához olcsóbban kapott alkatrészt, mindenféle trükkök/ismerős nélkül.
Én olasz autót nem vennék az fix.
Nem vagyok híve a francia autóknak, de a Renault Twingo-t talán érdemes lenne megnézned.
Amúgy pedig [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!