Mitől lehet az, hogy az eddig "pöccre" gyújtó autónak most már hosszabb ideig kell forgatnia a startert, mire begyújt?
Csak, mert eddig pöccre gyújtott a kocsim, de most, ha be akarom gyújtani, viszonylag hosszabb ideig kell a starternak dolgoznia, mire gyújt a motor.
Igaz, ilyen -1, -2 fok lehet kint, és ráfoghatjuk, hogy hideg a motor, mert előtte csak az udvarról járattam ki a kocsival.
Akkor jó, csak, mert kezdtem megijedni, hogy megint valami baja van! :)
Nekem is kint áll a kocsi éjjel-nappal az udvaron és csak pár naponta van járva - de, akkor hosszabb ideig kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Ma pedig, hogy vittem ki a kocsit, akkor sikerült pöccre gyújtani, de, hogy letettem kint, ledöglesztettem, bejöttem, majd eszembe jutott, hogy el kellene ugranom valamiért, visszaültem, és kb. olyan 4 mp-t kellett a startert forgatnom. :S
Akkor jó!
Csak, mert azt hittem, hogy elromlott megint valami benne. :)
Kb. mennyi az az időtartam, amitől / ahányadik próbálkozástól számítva viszont már nem lehet a hidegre fogni a dolgot?
Mondjuk már a gyertyák sem mai gyerekek, tehát tényleg ideje volna már azokat is cserélni!
Megfogadom a tanácsot, és köszi szépen! :)
Felvidéki! :)
Melyik szóból venni ki, hogy nem belhoni vagyok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!