Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vajon a Peugeot 307-ben az...

Vajon a Peugeot 307-ben az önindító haldoklik?

Figyelt kérdés
Ráadom a gyújtást aztán elfordítom a kulcsot tovább h bepöccentsem a motort, csak hát nem indul, nem csinál semmit, hangot sem ad ki. Aztán egy jó kis betolás és megy is. Ezt csak néha csinálja. Utánna leállítom és gond nélkül bepöccen.
2011. dec. 16. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szorulhat a tengelye, jó lenne szerelővel megnézetni, már persze ha nem értesz hozzá.
2011. dec. 16. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy csak néha csinálja. Általában a napi első indításnál?

Amikor elfordítod a kulcsot és nem történik semmi, "felveszi" az áramot az önindító? (Elhalványulnak a kontrollámpák?)

Azért kérdezem, mert a tengely megfeszülése gyakran hőmérséklet függő, a másik ami esélyes lehet az a gyujtáskapcsoló betét kopása.

2011. dec. 16. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkumulátor??
2011. dec. 16. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is inkább az akkumulátorra tippelek.Nyilván a hideg miatt lemerül egy hosszabb állás után (pár óra is elég egy gyenge akksinak).Annyira le tud merülni,hogy meg se nyikkan az önindító.Előttem már írták,nézd meg a visszajelző műszereket illetve lámpákat.Abból sok minden kiderül.

De ha betolod és utána beindul,akkor gyanús,hogy akkumulátor baj van.Ugyanis a járó motor már feltölti a következő indításhoz szükséges árammal.Hidegben gyakori probléma ez.Főleg ha öreg az akksi,vagy gagyi minőségű.

2011. dec. 16. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:

1., Akku: AC pumpát hallod zúgni, ha gyengébben akkor akku lehet

2., önindító: amikor indítózol forog egyáltalán az önindító?

vagy csak egy kattanást hallasz

3., etanolozol?

2011. dec. 17. 02:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha a kulcsot elfordítom a kontrollámpák kialszanak. Aztán ugye a kulcs vissza megy középsö állásba ahogy kell és megint világítanak mint amikor csak gyújtás van rajta. Múltkor mentem vele 10km-t leállítottam 20 percre aztán nem indult. Hangot nem ad ki csak az ac pumpa hangját lehet hallani. Tudom h nem garancia de az aksim nincs 1 éves és kb. 1 hónapja töltöttem mert én is erre gyanakodtam.
2011. dec. 17. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem cellazárlaros az akksid. Mérjél már rajta egy kapocsfeszültséget. Kíváncsi vagyok.
2011. dec. 19. 01:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Rá lett mérve már a töltése jó!
2011. dec. 19. 09:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi az a jó? Nyugalmi helyzetben és terhelés alatt kérdezem?
2011. dec. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!