Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány litert fogyaszt 100-on...

Hány litert fogyaszt 100-on egy 2000 cm³-s V6-os motor autómata váltóval?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 19:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

#18-as. Mikor a BMW-d? Én más kérdező vagyok,de azért 1 miháj egy 530d turbóra az elég lehúzás szagú! 535d-m van, szóval konyítok hozzá némileg.

Ha márkaszerviz árat írsz, akkor javaslom neked, hogy sürgősen keress fel egy orvost, aki kigyógyít a márkaszervizből, mert felesleges oda járnod. Keress egy normális szerelőt, főleg pesten sok van, aki töredékéért megcsinálja neked ezerszer nagyobb odafigyeléssel,mint egy márkaszerviz. Csak adj neki egy kis plussz pénzt, de még így is sokkal olcsóbban fogod megúszni...

Teljesen új turbók:

E39 400EUR

E60 480EUR

E61 1100EUR

Ha kell valamelyik szólj és linkelek!

Aztán egy valamire való szerelő is kicseréli neked a turbót maximum 30.000 forintból, persze keljen bele még egy olajcsere, gázolajszűrőcsere,pollen-,légszűrő csere, cseréld le a hűtővized és még így se fogsz fizetni 500.000,- Ft-ot azaz a felét se annak amit írtál!

témához visszatérve, nem az európai dieselek károsanyag kibocsájtása a szörnyű, hanem az ami ameirkában megy, a 6-7-8000 köbcentis füst okádó Supercharged Truckok. Ahhoz képest egy 2-3000 es európai diesel rózsavíz illatú portörlő!

2012. márc. 19. 15:17
 22/33 anonim ***** válasza:
És véleményem szerint egy 2literes V6 városban gond nélkül 13-15l városon kívül 9-11L/100km.
2012. márc. 19. 15:19
 23/33 anonim ***** válasza:
Ki az aki egy sor hatos 3000-es bmw-vel 80kmh-val jár tempomattal? tutira letolnálak az útról XD Csak vicceltem, sose foglalkozok azzal aki betartja a szabályokat, helyesen teszi, csak szimplán megelőzöm nem zavarva őt a sebességmérő re való koncentrálásban! :DD
2012. márc. 19. 15:23
 24/33 anonim ***** válasza:

15:17

E39. 530D.

Jöhet a link a gyári új turbóról ami magyarországon 400 euró.

Annak a szerelőnek a címe és telefonszáma meg azonnal, aki 30K-ért kicserél egy turbót. Tömegesen viszem majd hozzá az autókat, mert 30K-ért egy rendes szerelő max. ránéz egy kocsira.

2012. márc. 19. 17:04
 25/33 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék Garrett turbo E39-be. Szerelőt meg keresd meg,de nagyon sok van.Hol laksz?

Még ha kimész érte németországba is sokkal jobban jössz ki, mint amit Te írsz...

2012. márc. 19. 18:01
 26/33 anonim ***** válasza:
30k-ért csak a szakszervíz aki csak ránéz a kocsira! Egy otthoni maszek szerelő akinek az a lényeg, Te visszajárj hozzá gond nélkül megcsinálja ennyiért. Bár én vidéki vagyok, de mégis falusi szerelőhöz hordom az 535d amikor Mo.-n vagyok, mert Ő gondosan bánik az autómmal, ellentétben a szakszervízzel!
2012. márc. 19. 18:19
 27/33 anonim ***** válasza:

# 25/

Magyarországit, cégtől, számlával, garanciával.

Köszi.

2012. márc. 19. 18:30
 28/33 anonim ***** válasza:

30ezerért én 2 turbót is kicserélek! :)

Na jó nem, de egyet simán.

2012. márc. 19. 19:06
 29/33 anonim ***** válasza:

Tessék itt az embered, aki 30k-ért megcsinálja a turbó cserédet!

Itt meg a link a Magyar turbódra:

[link]

Esetleg ne szereltessem meg a BMW-d? Mert szerintem az lenne a legegyszerűbb. Adsz nekem 700.000,- kapsz róla számlát, odaadod a "moszkvicssluszkulcsot" meg a kocsit, írunk egy megbízási szerződést, adsz nekem rá 3-4 napot aztán készen lesz a BMW-d. Te spórolsz vele 300k-t én meg nyerek vele 400-at?Mit gondolsz?Adok hozzá egy ingyenes olajcserét is!

Persze ez csak vicc, de most komolyan nehogy már 1 turbocsere 1 milla. 2004-es A8 3.0 TDi-mben elpattant a vezérműlánc, hát márkaszervízben mondtak rá egy 2 milliót, de mondom felebaráti szeretetből anyád p....csáját aztán megcsináltattam 600k-ból, azóta beletekertem 80e km-t, eladtam egy barátomnak ő ment vele újabb 100e-t és semmi gond nincs vele.

Gumit is márkaszervízből veszel rá fél millióért egy garnítúrát?

2012. márc. 19. 19:41
 30/33 anonim ***** válasza:

Bocs, rosszat linkeltem...

[link]

Most hirtelenjében csak ezt találom, ami egy kicsit hibás, de gyanítom, hogy 1 óra keresgetéssel lehet találni olyat ami nem sérült. Bár én postáztatnám, vagy kiugranék németbe egy turbóért, elvégre a német piacra gyártott termékek mégse a keletnek adott hulladékok...

2012. márc. 19. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!