Milyen típusú kis méregzsákot (autót) találhatok 2 000 000 Ft körül?
Így kapásból a Honda civic jutott eszembe. Esetleg Mazda MX5 ha jó a kabrió is. Amerikaiból pedig szinte bármi :)
Nekem mondjuk a Trans Am a mániám, de végülis mindegy, mindegyik megy mint a barom...
Sokan cikinek tekintik, de amúgy a kis stift is tudja szedni a lábait, "ha úgy van és általában úgy van..." :P
Olvasd el mit keres a kérdező, egy böszme bmv a 2 tonnás kasztnival hol lesz élményautó??
Másrészt hagyjuk meg ezt a márkát a bodzás barátainknak.
Vegyél egy kabriót az sportos. Vagy ford focus.
Az a baj mindenki ízlése más ,mi nem tudhatjuk milyen autó jön be neked. Esetleg így látatlanba a Honda s2000 ami szerintem szép is és kapsz ennyiből még a Mazda miata ami szerintem modern nem túl nagy sportautók. De ha rocker vagy akkor meg egy fekete/króm motorcsónak elejű retrós izomautót ajánlanék. fehér vaskeresztel az elején. Én látod fordítva vagyok ötletem volna 100 is csak pénz erre a projektre meg nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!