1/8 anonim válasza:
Minden robogónak meg van adva hogy milyen gyertya jó be olyan nincs hogy egy fajta jó mind be. Legalább is én így tudom.
2/8 anonim válasza:
BP8HS-et vegyél az 260-as hőértékű. Télire elég egy 200-as is.
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a 6os kb milyen hőértékű?
2011. dec. 12. 19:39
4/8 anonim válasza:
BP6HS: 200-as hőértékű azaz télire tökéletes. Télire azért jó a kis hőértékű gyertya, mert könnyebben bemelegszik. De viszont nyáron bírnia kell a forróságot, ezért egy 260-as hőértékű kell bele (BP8HS). (Nyáron 200-as hőértékű gyertyával semmilyen körülmények között nem fogja bírni.) Második voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Nyáron ha 200-as gyertyával használnám akkor megolvadna nem ?
2011. dec. 12. 20:32
6/8 A kérdező kommentje:
És amilyen a képen van pont olyan van nekem-csak azt nem tudom hogy a menet jó-e, honan lehet ezt tudni félek hogy bele fog verni a dugóba.A gyertya autóba való
2011. dec. 12. 20:33
7/8 anonim válasza:
Nem megolvadna a gyertya, hanem túlhevülne, nem adna több szikrát, ergo leállna a motor. Mire teljesen lehűl a gyertya megint jó lesz, de 100 méter megtétele után megint túlhevül. Ez a gyertya meg 100% hogy jó a robogóba.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszát adtam + . Aprilia sr-ről van szó amugy
2011. dec. 13. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!