Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Probléma összegzése videoban....

Probléma összegzése videoban. Szerintetek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4rjgu..

Ebben a videoban láthatjátok a problémámat. Fiat Tipo benzines, 1.4 központis. A fordulatszám jóval 1000 fölött alapjáraton, bemelegedett motorral. Túldúsít.

2011. dec. 12. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
az autómata szivató az ilyen szerintem...de ha gond van akkor sztem azzal lehet a gond
2011. dec. 12. 13:27
 2/10 A kérdező kommentje:
És azt hol keressem? Injektoron belül vagy kívül?
2011. dec. 12. 14:22
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Bocs, ez fejjel lefelé van:

[link]

Azért kékek a csavarok, mert nemrég lett cserélve és a bontóban így jelölték a garanciát.

2011. dec. 12. 14:46
 4/10 A kérdező kommentje:
ja nem, mégsincs fejjel lefelé
2011. dec. 12. 14:48
 5/10 turbopocok ***** válasza:
Bosch Mono Jetronicnál nem nagyon értem milyen automata szivatóról beszélsz. Csak azóta csinálja mióta lehúztad a Lambda szondát és visszadugtad?
2011. dec. 12. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
A második képen bal oldalon, és az utolsó képen a bal alsó sarokban látszik egy hőmérséklet jeladó (kék csatlakozóval) engem az szívatott meg, mert nem érzékelte rendesen a torok hőmérsékletét, és állandóan tele nyomta benzinnel!
2011. dec. 12. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Még valami: az utolsó képen látszik egy fekete kábel. Ahová becsatlakozik az egy potméter, a négy csavar fellazításával lehet állítani rajta, mivel nincs légmennyiség mérő onnan érzékeli a gázpedál állását, és az alapján szabályozza az üzemanyag mennyiségét.

Ja, és a rudazatnál van egy alapjárati ütközőcsavar is!

2011. dec. 12. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:

turbopocok: feljebb írták hogy a szívató lehet a ludas én csak megkérdeztem, hol van. Lambával és nélküle is ugyanaz a probléma.

A vízhőmérséklet jeladó a szívótorokban funkcionál. Hidegen ha jól emlékszem 2000ohm az ellenállása és ahogy melegszik megy le 1000 alá is akár. Ha ezt lehúzom nem is indul a kocsi (végtelen nagy ellenállás). Lehetséges, hogy ez a kis jeladó szabályozza a szívatást a hőmérséklet függvényében?

2011. dec. 12. 22:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Kicseréltem a termosztátot mert állandóan nyitott volt. A motor mostmár mindig üzemmeleg, de a probléma még mindig fönnáll.
2011. dec. 14. 14:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Igaza volt a hőszenzort javasló emberkének. Kipróbáltam gyorsan egyszerűen rövidre zártam a jeladó érintkezőit és azonnal kisimult az alapjárat. Kicsit még mindig magas, valószínűleg az ECUnak köszönhetően, illetve lehet még a lambda szonda is.
2011. dec. 14. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!