Műszerfal repedését mivel tudnám egy szintbe hozni?
Amúgy gondolom nagy értelem lehet az első két tanácsadó :P
Látszik hogy én viszem itt a prímet:P :) Gondolom régi autóról van szó és a nap/hő idő hatásaitól elreped a műszerfal borítása. Gondolom itt is ez lehet a probléma.
Előző voltam...
(fiatalok mit értetek ti a régi igazi vasautókhoz??:P :)
"fiatalok mit értetek ti a régi igazi vasautókhoz??:P :)"
Igazából én is tizenéves vagyok de a régi autókat szeretem:D
Jobban szeretem én csinálni az autómat mint rábízni másra. Elég nehéz korrekt és lelkiismeretes szerelőt találni ezért szeretem az olyan autót ami nincs tele elektronikával. Ezt viszont megcsináltatnám szívesen de gazdálkodni kell a pénzből. Igen, a napsütés miatt repedt meg a műszerfal és ezt szeretném kijavítani. Viszont hogy ki tudjam fejezni magam szakszerűen, azon még csiszolni kell. Úgy vagyok vele hogy inkább gyakorlatban legyek jó mint "szavakban". Köszi a válaszokat! :)
haver b+, 19 éves kocsim van és kapok hozzá még új alkatrészeket is bőben, de a bontókban meg főleg
rakjál képet + írd, milyen kocsid van ill évjáratot és rögtön kapsz tippeket, hogy nézz alkatrész után
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!