Mi a titka egy 2 ütemű motor elindításának?
Figyelt kérdés
Emlékszem gyerekkoromban én hiába rugdostam az MZ-t,amikor odajött nagypapám,akinek egyből életre kelt a gép.
Néhány részletre emlékszem,de nem mindenre:
először csak nagyon lassan elkezdte lenyomni a berúgókart,mintha valamelyik holtpontot keresné,majd ráadta a gyújtást,rárúgott és már ketyegett is.
2011. dec. 7. 20:46
1/5 anonim válasza:
én sem tudom. nekem mindig rugdossák a simsonom csak nem indul én rárúgok egyet és megy. nem tudom mi az oka, biztos olyan ez, mint a biciklizés, vagy az írás, ha oda se nézel...
2/5 anonim válasza:
Szívatót tövig nyomod, 2-3 rúgás, szivató félig kb vissza, gyujtást rá és rárugsz. Ennyi, és úgy fog indulni neked is mint nagyfaternak :D
3/5 anonim válasza:
Az én Simsonom úgy indul, hogy: Szivató tökig rá, egy rúgás, még egy, és másodikra hörren, akár -10°C-ban is.:D
4/5 anonim válasza:
akkor az én simóm viiszi a pálmát :D szivatóse kell neki. 1rugás és már pöfékel.
5/5 anonim válasza:
Ráhúzod a szívatót, gyújtás nélkül rúgsz egyet, ráadod a gyújtást, szívató marad, még egyet rúgsz biztos megy.
tegnap 22:36
ha szívató nélkül elsőre indul az a dús keverékre utal! sok az olaj a benzinbe! (Tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!