Milyen autót vennétek az alábbi szempontok alapján?
Ne legyen feltűnő.
Gyors, biztonságos, megbízható, korszerű és ne fogyasszon átlagban 8-10 liternél többet 100km-en.
Német autót lenne az igazi, de pl. Ford és Opel kizárt.
4 milla a keret.
A kérdés kiírásakor már keresgéltem, ahogyan azóta is, így jutottam el Golfhoz.
Azért kérdeztem, mert úgy voltam vele, hátha nem számolok egy egyébként megfelelő típussal.
Audi jó, csak sztem feltűnő, ahogyan a BMW és MB. is.
Ezt tartom befutónak, persze, a motortértetőt visszaállítani eredeti állapotra:
A golf hulladék, ha élményt akarsz Lancia Delta ahogy írta valaki, Alfa Giulietta, Új Bravo, Új Civic..
Ezeknek minden tekintetben csak jelenthet egy góóóf.
A golf hulladék, ha élményt akarsz Lancia Delta ahogy írta valaki, Alfa Giulietta, Új Bravo,
Hülyéskedsz? Olaszt vagy franciát soha!!!!
Én dízelt nem vennék, amúgy is amit megspórolsz üzemanyaggal vele, azt a szervízigényessége miatt visszahozza..meg most 20 forinttal drágább a gázolaj. A feltűnőség alatt nemtudom mit értesz, talán a spoilerre gondolsz, vagy nemtudom..szóval kicsit keresgéltem..és:
[link] <--erre veszel majd másik felnit..
Illetve alfát semmiképp ne vegyél, és a Japán az igazi :D
Olasz és francia autót nem vennék.
Nem a PD-motorok xarok, hanem a magyar gázolaj minősége, ill. az a tény, h egyesek nem az előírt intervallumokban és a megfelelő olajat cserélik ( a PD ugyanis a motorolajból is kap kenést), valamint bevett gyakorlat sajnos az is, h pofátlanul visszatekerik az órákat.
Aztán sír a tag, ha a frissen vásárolt, óra szerint pl. "170.000km-t" gurult PD-s autójával csak a baj van.
Jah, h utánajárva kiderül, h min. 300.000 van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!