A jogosítványhoz tartozó vizsgalap mennyi idő után veszíti el érvényességét?
A kresz vizsgád 2 év után elévül, tehát ezt mindenképp újra kell csinálnod.
Ne haragudj de nem tudom megérteni, hogy egy ilyen egyszerű vizsgát mint az elsősegély, miért nem csináltad meg egyből a forgalmid után... erre most tényleg szó szerint ráfaragtál.
20n
Nem faragott rá! :)
Ugyna is ha a forgalmi vizsgád sikeres volt, akkor a jogosítványod az meg van!
Elsősegély vizsgát ha megcsinálod és be mutatot az NKH nál ki kérheted a vizsgaigazolást persze ez már szerintem 2500.- ft lesz vagy illetékmentes mert először váltod ki azt nem tudom pontosan!
Én 4 évre rá váltottam ki a villamosos kategóriámat!
Levizsgáztam meg minden de a BKV nál nem szerettem volna dolgozni!
Ki fizettetek velem akkor annó valami 80 ezret és ennyi volt a történet.
Nem olyan régen eszembe jutott hogy nekem van egy villamosos jogsim is ki kellene váltatni és be üttetni a jogsiba! :)
El mentem az NKH hoz ki kértem a vizsgaigazolást róla 3-4 év elteltével és meg kaptam 2500.- ft é!
Amit az okmányirodába kelett vinnem, és ott új jogsi csere 4000.- és mostmár benne van a jogsimba a V betű is!
Sok sikert nyugi nem évül el 100 évig örzik a vizsgajegyzőkönyveket!
A jogsit csak akkor kell újra kezdeni ha a forgalmi vizsgával nem zárod le a vizsgáidat 2 éven belül ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!