Tanulóvezetők! Ha forgalom órán elrontotok valamit mit válaszoltok ekkor?
Figyelt kérdés
Az oktató,ha mondja,hogy hogyan kellett volna csinálni.2011. dec. 5. 11:47
2/10 anonim válasza:
"Remélem elég lesz az a pénz, amit a vizsgára adtam".
3/10 Antimod válasza:
Igaza van, tényleg így kellett volna. Legközelebb biztosan így csinálom.
Egyébként hallgatsz, mint a sír, hadd mondja el az okosságait.
4/10 anonim válasza:
Az oktatóm egyszer kiabált velem.
Akkor közöltem vele, hogy ha tudnék vezetni, akkor feltehetően nem ülnénk egy autóba, és ha mindenki úgy születne, hogy tud vezetni, akkor ő éhenhalhatna, úgyhogy lesz szíves normálisan beszélni velem.
5/10 anonim válasza:
Első. :D :D :D :D
Amúgy csendben ülsz és ha kérdez válaszolsz, akkor se olyat, amivel még jobban idegesíthetnéd.
6/10 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy legalább 17-18 éves, felnőtt (vagy majdnem felnőtt) emberek nem képesek az önálló gondolkodásra, nem képesek kommunikálni egy másik felnőtt emberrel. Problémát okoz nekik, hogy egy ilyen egyszerű, hétköznapi szituációban hogyan kéne viselkedni, mit kéne mondani. Nincs önálló gondolkodás, akarat? Hát hová tart ez a világ, ez a magyar társadalom? Van még lejjebb a lejtőn...?
8/10 Antimod válasza:
"Van még lejjebb a lejtőn...?"
Nézz be a 18 karikás topicba. :D
9/10 anonim válasza:
"Igaza van, tényleg így kellett volna. Legközelebb biztosan így csinálom.
Egyébként hallgatsz, mint a sír, hadd mondja el az okosságait."
Ez igaz, én ezt a keresztapámnál alakalmazom más helyzetekben:DD
10/10 anonim válasza:
bocs főnök,majd meghívom egy sörre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!