Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül kizártam magam a...

Véletlenül kizártam magam a kocsiból és a gyújtás is rajta maradt, megy a zene is. Mit csináljak? SOS! Sürgős!

Figyelt kérdés
porszívóztam a kocsit,és véletlenül becsapódott a hátsó ajtó is,a pótkulcs az autóstáskámban van a kesztyűtartóban,tehát azis a kocsiban maradt,most mit csináljak?

2011. dec. 4. 15:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9es. Enyém se központizáras.
2011. dec. 4. 16:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Találtam egy ilyet neten:

Suzuki Swiftek csomagtartójának kinyitása

-----------------------------------------

A swiftek motorhaz tetejet ugy lehet felnyitni, hogy a hogy az elso lokharitonal be lehet

nyulni a bovdenig. Azt csak meghuzod es mar nyitva van az eleje. Az elso magyar swifteknel

mukodik.

2011. dec. 4. 16:05
 13/20 Beviz Elek ***** válasza:

Úgy lehet bezárni, hogy becsukás közben a kilincset felhúzod (mint ahogy nyitod). Ha a pöcköt elfordítottad, nem fog visszaugrani és a kocsi zárvamarad. Én ezt egy Marutival csináltam meg. Szerencsére elég gagyi verda, így a régi gimis szekrénykulcsommal ki tudtam nyitni a csomagtartót.

Mindenféleképpen a kilincset le kell kapjad, majd megpróbálni úgy egy csavarhúzóval kinyitni. Max 1000ért bontóban adnak másikat.

2011. dec. 4. 16:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen Beviz Elek,énis így jártam,mert ha ráhúzzuk a pecket,akkor az nem ugrik vissza,és lezárja az ajtót. A motorháztartót ha sikerül kinyitnom azzal nem érek el semmit,esetleg a csomagtartót? A karosszérialakatos ismerősöm majd csak később fél 7 körül tud elugrani hozzám. Addig lekössem az akksit vagy haggyam úgy?
2011. dec. 4. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
persze, hogy kötsd le! nem is értem, hogy miért akarod, hogy lemerüljön az aksid is....
2011. dec. 4. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
"mit csinaljak?" ...lekvarosbuktat mert azt szeretem.......te hulye hat ha ennyi eszed van te szerencsetlen hogy a potkulcsot benn tartod a kocsiban akkor alljal ott a kocsid mellett azt gondolkozzal.........
2011. dec. 4. 17:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen nagy hiba a kocsiban tartani a pótkulcsot pont az ilyen esetek miatt,én a helyedben betörném az egyik mondjuk hátsó ablakot jobbat nem tudsz szerintem kb 5.000 ft-ért már komplett ajtót kapsz a bontóban.
2011. dec. 4. 18:42
 18/20 A kérdező kommentje:

SIKERÜLT KINYITNI! :)))

Hála istennek karcolások nélkül,kinyitotta a karosszériás ismerősöm.

2011. dec. 4. 18:54
 19/20 A kérdező kommentje:
izzasztó egy délután volt :D
2011. dec. 4. 18:55
 20/20 Napkiraly ***** válasza:

1. pótkulcs

2. drótdarabot benyomsz a gumi és az ablak között és felhúzod a pöcköt. El lehet vele pepecselni, de fél órán belül megvagy. Egyszer én is így jártam.

2011. dec. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!