Véletlenül kizártam magam a kocsiból és a gyújtás is rajta maradt, megy a zene is. Mit csináljak? SOS! Sürgős!
Találtam egy ilyet neten:
Suzuki Swiftek csomagtartójának kinyitása
-----------------------------------------
A swiftek motorhaz tetejet ugy lehet felnyitni, hogy a hogy az elso lokharitonal be lehet
nyulni a bovdenig. Azt csak meghuzod es mar nyitva van az eleje. Az elso magyar swifteknel
mukodik.
Úgy lehet bezárni, hogy becsukás közben a kilincset felhúzod (mint ahogy nyitod). Ha a pöcköt elfordítottad, nem fog visszaugrani és a kocsi zárvamarad. Én ezt egy Marutival csináltam meg. Szerencsére elég gagyi verda, így a régi gimis szekrénykulcsommal ki tudtam nyitni a csomagtartót.
Mindenféleképpen a kilincset le kell kapjad, majd megpróbálni úgy egy csavarhúzóval kinyitni. Max 1000ért bontóban adnak másikat.
SIKERÜLT KINYITNI! :)))
Hála istennek karcolások nélkül,kinyitotta a karosszériás ismerősöm.
1. pótkulcs
2. drótdarabot benyomsz a gumi és az ablak között és felhúzod a pöcköt. El lehet vele pepecselni, de fél órán belül megvagy. Egyszer én is így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!