Golf III rol mi a véleményetek? (benzin)
papámnak van egy III-as golfja, 1.4-es benzines
1996-os, és 46000 valós km van benne, hiszen csak ő használta!
eddig nem panaszkodott rá, semmi baj nem volt vele, azon kívül, hogy lemerül az aksi télen:D
Benzinesből inkább Suzuki, Golfból pedig TDI és inkább egy utsó szériás III-as, bár utóbbihoz érdemes 600-700.000-et rászánni.
1.4 benzin nagyon gyenge és nem is fogyaszt keveset, pont emiatt.
A Suzuki japán gyártmány, ami messsze nem egyenlő a kínaival.
Szerintem a legfontosabb az üzemanyag fogyasztás és szervízköltségek.Egy autót nem megvenni nehéz ,hanem fenntartani.
Nekem egy 2002-es 1.3 16 V Suzukim van.Nagyon megvagyok vele elégedve.Soha semmi baja,megbízható és baromi keveset fogyaszt.Nem vagyok elfogult suzukis,előtte nagyobb autóim voltak,köztük volt Golfom is.Én a suzukit választanám a helyedben.
Itt egy link ahol a fogyasztását tesztelték a suzukinak.Remélem segít a döntésben-
2-es! A Suzuki amúgy japán! És inkább egy új japán, mint egy széthajtott nyugati. Ja és kit érdekel, hogy hol csináltattad a jogsidat? Kérdezte valaki, hogy odakinn 2050-ig is megadják? Nem hiszem! Az ilyen balf@szok csinálják a baleseteket, mert nem járnak el 5 évente orvosira, mint te! Évente kéne orvosira mennie mindenkinek! Erről ez a véleményem.
- A Golfhoz drágább minden, mint a Swifthez. A Golf viszont kényelmesebb. A Suzuki mindent kibír, elég igénytelen autó, míg a Golfnál azért jobban a zsebedbe kell nyúlni.
Golf III-hoz drágább az alkatrész, mint egy Swift-hez?
Ennek azért nézz utána lsz.!
Főleg a japán Swiftekhez vannak komolyabb árak, összeségében persze olcsók, ahogy a G3-hoz is.
Pl. hátsó kerékcsapágyból a német gyártmány 1.900 Ft (G3).
1.9TDI-hez lég-, olaj-, gázolajszűrők 700-1.600 Ft között, gyújtáskapcsoló-betét 2.000 Ft, komplett hátsó ajtó 5 ajtóshoz, szereléssel, üveggel, stb. 10.000 Ft, utóbbi használtan.
Más nem kellett bő 3 év alatt, 376.000 km-nél..
16:48: azt én írtam, te szerencse nélküli..
Akkor megvilágítom, mert vannak itt igen gyengék is: megpróbálták feltörni, valszeg a zene miatt, csak úgy parkoltam, h a hátulja volt viszonylag takarásban, és az idióta szétkúrta a zárat a hátsó ajtón + megrepesztette a hátsó szélvédőt, ezért kellett cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!