Most akarok autót vásárolni Szerintetek ez milyen lenne?
Minden képpen árban 500ezer alatt.Nekem nagyon tetszik szerintem még a hétvégén elis megyek megnézem persze szak emberel is. Ha tudtok hasnló jó kocsikat linkeljetek
Mért kéne fizetnie gyorshajtásért?
nem mindenki megy gyorsan :D
amugy meg én azért egy szervíz papirt elkérnék és eredeti tőrzs könyvet.... :D
A mi egyik autónk is egy 94-es Astra F. Motorikusan kiváló, Audikat is lehagytam már vele az M7-esen :D Nagyon jó a nyomatékja, ha visszaváltok, elhúzok vele.
Viszont sok benzint eszik, havonta negyvenet elvisz, ezt nem mindenki tudja megfizetni. Az autótípust és évjáratot mindenképp ajánlom, persze olyat kellene találnod, amelyik műszakilag jó állapotban van. Nem rossz a hirdetés, bár van, aki írta, hogy túl szép, de még lehet igaz is, a saját Opelünkből kiindulva. Esetleg vigyél valakit, aki ért a műszaki részhez, nézze meg ő is. Ha jó az autó, akkor hajrá :)
Ismered a mondást: Opel, sose kop el!
Nyugodtan megveheted.
A b-oszloptól előre szép hazánkban tilos bármilyen sötétítés: tehát ne szabad, ami nem azt jelenti, h nem lehet.
Az autóról: nem véletelenül ennyi, csodák nincsnek. Koros, "nagy" motorral, sanszos, h párszor már meg lett csukva, sokat fogyaszt, de nem csak benzinből, olajból is, hiszen Opel..
Egyébként jól néz ki, ha keveset használnád (pl. 10.000 km/év), akkor még jó vétel is lehet.
A jelszó: alku!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!