Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A közlekedési szabályok...

A közlekedési szabályok szerint mennyire (Hány cm-re) lehet ráállni a másik parkoló autóra?

Figyelt kérdés

Koccantam egy ismerősöm kocsijával ami 20 cm-re ráállt az autómra. Ki akartam parkolni, de nem sikerült ilyen szűkös helyen. Semelyik kocsi nem sérült meg.

Most 2 hónap múlva jön a telefon, hogy "összetörtem a hátsó tükrét" -érdekes, hogy pont karácsony előtt jelenti be nekem, és szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem sérült meg az autója.

Kérdeztem mennyibe kerül a lámpa, mire azt mondja nem tudja...

Fél óra múlva telefonáltam, mondtam, hogy jó megnézem a tükröt, erre azt mondja már lecserélte, (akkor miért nem tudta a telefonban elmondani fél órával azelőtt az árát???) és, mondta még, hogy a csomagtartójában van a törött tükör.

Miután már lecserélte nem túl tisztességes bejelenteni nekem, hogy "virítsam a lóvét!"

Mellesleg a lökhárítóm miatt még fizikailag is lehetetlennek tartom, hogy egyáltalán hozzáért volna a kocsi lámpájához.

2011. nov. 30. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor itt tényleg arról van szó, hogy kell mikuláscsokira a pénz..csak téged néz Mikulásnak.
2011. dec. 1. 17:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Tehát nincs se szemtanú és ő sem látta akkor miről beszélünk te "ott sem voltál" :D
2011. dec. 2. 07:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, hogy mennyibe kerül egy hátsó lámpa a kocsijához, mire azt mondta nem tudja... Én ott kezdtem furcsállani az ügyet amikor fél órával később telefonáltam neki, hogy megnézem a kárt, erre 10-15 másodperc teljes hallgatás volt a telefonban, kérdeztem, hogy ott van-e még a vonal végén, mire mondta, hogy igen, nem szakadt meg, de már lecserélte tegnap a lámpát. AKKOR MIÉRT NEM TUDTA FÉL ÓRÁVAL AZELŐTT ELMONDANI AMIKOR KÉRDEZTEM AZ ÁRÁT, HOGY MENNYIBE KERÜL A HÁTSÓ LÁMPA A KOCSIJÁHOZ, HISZEN AKKOR MÁR RÉG LECSERÉLTE!!!

Csak azért tárgyalok vele, mert ismerős, különben szóba sem állnék ilyen esetben ey akárkivel... Mellesleg nagyon sunyi alak >:(

2011. dec. 2. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát a helyedben mégha ismerös akkor sem tárgyalnék vele főleg ha ilyen sunyi alak.
2011. dec. 3. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindjárt kiderül, hogy blokkot vagy számlát sem kapott róla, sőt feltűnően koszos és karcos, mintha már több éve rajta lenne:D
2011. dec. 3. 20:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak úgymond igaza volt, mert mondtam neki, hogy jöjjön el, mérjük össze a kocsikat, hogy egyáltalán lehetséges-e fizikailag, hozza el a törött lámpát is, mire: "Jaaaaa, azt meg kellett volna tartanom?"

Ezzel már borzasztóan felbosszantott, és akár ismerős akár nem, mondtam neki, hogy: "Ide figyelj, hagyjuk az egészet, ez az ügy nekem nagyon nem stimmel, még arra sem adtál nekem esélyt, hogy megbizonyosodjak a törött lámpáról, tehát nincs miről beszélnünk...

Köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 3. 22:25
 17/17 anonim válasza:
A jövőben messzire elkerülném ezt az embert!
2012. márc. 6. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!