Mit gondolsz erről az autóról?
a második már jobb.
Manuálváltós fakormányos és vonóhorgos. :D ez pozitív.
Amúgy a mernyók általában jók. De nem sportautó.
A pirosban rettenetesek az ülések. :D
Nem tudom miért mondjátok, hogy rámenne a gatyája... régi szívódízel merci, gyakorlatilag kimegy a világból és konkrétan 2 fillér hozzá minden alkatrész (ráadásul egyszerű, mint egy faék a szerkezet....)
Csak ne rohadjon szét a kasztni, a motorja amíg nincs sufnitunningal szétbarmolva addig örök darab.
Egyetértek, amíg szét nem rohad, addig örök mint a nyomorúság. :)
Sem a 2.0 sem a 2.0 benzin nem lesz egy rakéta, de ezek nem is arra valók. Én egyedül a klímát hiányolom belőlük csak.
van hozzá benzinkutad is 450-es gázolaj ár mellett? (jó még nem ennyi, de jan.1-el már emelik is...)
Állítólag megbízhatóak (legalábbis ezt mondják), de a súlyadó nem lesz kevés rá, és sztem gázolajból a 8 litert simán megeszi, bár ez nem biztos, meg kéne nézni a népitéleten...
# 8/9
5,5 liter gázolajjal megy városban - sok modern kisköbcentis dízel megirigyelné...
Persze lassú mint egy lovaskocsi, dehát valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!