Egy kínai pitbike 80ccm mik a tulajdonságai?
az egyik osztálytársam mindig dicsekszik hogy pl.:most hétvégén is ment a pitbikével (nem az övé,ismerősüké)
hogy nagyon megy, meg kapkodja az elejét, meg a felnött ember alól kiment olyan erős meg stb.
félautómata váltó 4 sebességes,4ütemű
szerintem nem megy jobban egy simsonnál mivelhogy 4ütemű
meg azt mondja hogy kunfehértórol megjárta vele kéleshalmát 2dl benzinnel
szerintem nagyon hazudik nekem
csak azért megy jobban egy simsonnál szerintem mert könnyebb
mi a véleménytek erről?
1., 4 ütemű 80 ccm-es motor felnőtt ember alatt tuti nem "kapkodja" magát. Sőt, nem is megy valami dinamikusan...
2., Egy simsonnál mehet jobban, de csak azért, mert pitbike
3., ha 21 km-t megjárt 2 dl benzinnel ahhoz csak gratulálni tudok, akkor rögtön vevő lennék a gépre. Ha meg "toronyiránt" megy, akkor is 10 km legalább, az sem hihető 2 dl benzinnel, pláne, hogy terepen azért másképp fogyaszt a gép...
Nagy kamus lehet a kissrác.
szerintem igaz minden kivéve a fogyasztást...az én pitbikem sokkla többet eszik
de az igaz hogy egy felnőtt alat is kapkodja az orrát mert apa már ment az enyimmel az uton és 2 esbe majdnem leesett a motorról mert egykerésre állt.Alattam 80-90 el megy tahát a simsont leszégyeniti...amugy meg nemsokkal könnyeb minta simson és mellesleg az enyim 50es és nem 80 as.De 50 esen a hangja olyan mint egy 400-500ccm es motoré
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!